Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Εκπληκτική εμφάνιση του Εύαθλου Πολυκάστρου

Το «ταξίδι» των αγώνων play-off για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της Καλαθοσφαίρισης ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου της 29 Μαρτίου 2014.

Έπειτα από εκπληκτική εμφάνιση του ΕΥΑΘΛΟΥ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ οι γηπεδούχοι κατέκτησαν επάξια την «πρώτη» τους νίκη, με αντίπαλο τον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Κατάμεστο το κλειστό γυμναστήριο Πολυκάστρου από φίλους της ομάδας αποζημιώθηκαν από το θέαμα που προσέφεραν οι παίχτες της τοπικής ομάδας ανταμείβοντας τους με ένα διαρκές και παρατεταμένο χειροκρότημα καθόλη την διάρκεια του αγώνα.

Η ομάδα του Πολυκάστρου μπήκε «αποφασισμένη» στον αγώνα και πήρε το προβάδισμα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Με οδηγό την πολύ καλή άμυνα αλλά και τις επιτυχημένες επιθετικές επιλογές της, έχτισε μια «διαφορά» που τις έδωσε την άνεση να χαλαρώσει στο τελευταία λεπτά και να μην κινδυνεύσει από τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων να πλησιάσουν στο σκορ, διαμορφώνοντας τελικά το «ευρύ» 81 – 57.

Πολύ καλή εμφάνιση από όλους ανεξαιρέτως τους παίχτες του ΕΥΑΘΛΟΥ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ έχοντας όμως για πρώτο... βιολί στην επίθεση το Μπάμπη Ημερίδη που πέτυχε 32 π. ακολουθώντας τον ο Πούλος Παναγιώτης με 14 π. και ο Γκαντίδης Μιχάλης με 11 π.

Τελικό σκορ 81 – 57 [ημίχρονο 43 – 25]

Τα δεκάλεπτα : 25 – 14, 18 – 11, 22 – 25 & 16 – 7.

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Παπαδόπουλος Γεώργιος) : Γκαντίδης Μιχάλης (11 π.), Ημερίδης Χαράλαμπος (32 π./1 τρίποντο), Πολυχρονίδης Τάσος, Πούλος Παναγιώτης (14 π.), Κούτουλας Κων/νος (9 π.), Σιώπκας Δημήτρης (9 π.), Κουλούκης Σπύρος (3 π.), Κυρήκος Μηνάς (2 π.), Τσιτουρούδης Παναγιώτης (συμμετοχή), Ζεϊμπεκίδης Παναγιώτης (συμμετοχή).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Ελευθεριάδης Πλούταρχος & Μελανίδης Μάριος

2η αγωνιστική της Α’ Φάσης : Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ – ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (05/04/2014 και Ω/20:00’) Κλειστό Γυμναστήριο Νάουσας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ site http://www.ekaskem.gr

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ "ΓΝΩΜΗΣ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.