Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

«Πρόοδος με Σωστή Ηγεσία»

Υπογράφει η Καρβουνιάρη Γαρυφαλλιά
Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. ε.α.

Με τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην Ελλάδα του κατήφορου και της κρίσης, όλοι μας πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά τις επιλογές μας. Ακόμα και με το συναισθηματισμό που χαρακτηρίζει εμάς τους Έλληνες, πρέπει να βάλουμε κάτω τη λογική και να δράσουμε. Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη.

Πρώτα απ’όλα, να συμμετέχουμε! Όποιος αισθάνεται ότι έχει να προσφέρει κάτι στην κοινωνία μας, οφείλει να πάρει θέση, να ενεργοποιηθεί και να συνεργαστεί για ένα κοινό σκοπό. Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε, ο καθένας με τον τρόπο και ανάλογα με τις δυνάμεις του. Κανείς όμως δεν δικαιούται, ενώ μένει άπραγος και πίνει το καφεδάκι του, να παραπονιέται ή να κακολογεί τους άλλους που προσπαθούν.

Έπειτα πρέπει να κάνουμε τις επιλογές μας! Τώρα πια δεν αρκεί να υποστηρίζουμε όποιον μας υπόσχεται περισσότερα ή όποιον απλώς δηλώνει καλές προθέσεις. Αντίθετα! Χρειαζόμαστε Ηγεσία, δηλαδή, ανθρώπους που μπορούν να διοικήσουν και να φέρουν αποτελέσματα, ανθρώπους που δεν διστάζουν να κάνουν το σωστό ακόμα κι όταν κινδυνεύουν να προκαλέσουν δυσαρέσκεια και σύγκρουση.

Και το κυριότερο, πρέπει να βάλουμε σε προτεραιότητα τον τόπο μας και όχι το προσωπικό μας συμφέρον. Με το να κοιτάμε ο καθένας τον εαυτό του, την αυλή του και το πως θα βολέψει κάπου το παιδί του, φτάσαμε ως εδώ. Τώρα είναι η ώρα να εργαστούμε για το σύνολο γιατί μόνο όταν προκόβει το σύνολο θα προκόψουμε κι εμείς.

Αυτά πιστεύω ότι είναι τα σημαντικά σήμερα. Γι αυτό επιλέγω να συμμετάσχω στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, γι αυτό απευθύνομαι στους συμπολίτες μου, γυναίκες και άνδρες, μικρούς και μεγάλους και τους καλώ να με στηρίξουν στην κοινή προσπάθεια για την Πρόοδο της Παιονίας.

Γι αυτό συστρατεύομαι με τον Κώστα Σιωνίδη. Γιατί είμαι σίγουρη ότι στο πρόσωπό του ο Δήμος μας θα βρει έναν άξιο Ηγέτη, έναν τίμιο, μελετημένο και εργατικό άνθρωπο που βάζει όλη του τη δύναμη για να εξασφαλίσει μια καλύτερη δημοτική διοίκηση και ένα μέλλον για την περιοχή μας. Το απέδειξε όλα αυτά τα χρόνια της σεμνής θητείας του στο Δήμο και θα συνεχίσει να το αποδεικνύει με την εμπιστοσύνη και για το καλό όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.