Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Αλληλεγγύη»

Ανακοίνωση του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα
"Η «Αλληλεγγύη» είναι μια ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική πρόταση για την Κεντρική Μακεδονία που απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, πέρα κι έξω από κόμματα, όποια κι αν είναι αυτά.
Θέλουμε την στήριξη όσων αναγνωρίζουν το έργο και πιστεύουν στις θέσεις μας για την Κεντρική Μακεδονία, χωρίς να μπαίνουμε στη λογική συμφωνιών και ανταλλαγμάτων κάτω από το τραπέζι. Αυτά θα τα βρείτε αλλού, όχι στην «Αλληλεγγύη».

Παραμένουμε σταθεροί στις θέσεις μας και την πολιτική που εφαρμόζουμε όλα αυτά τα χρόνια και λυπούμαστε που αυτό κάποιοι το μαθαίνουν τώρα που αποφάσισαν να ασχοληθούν με την Κεντρική Μακεδονία.

Την ατζέντα της «Αλληλεγγύης» για την Κεντρική Μακεδονία τη διαμορφώνουμε μαζί με τους πολίτες και μόνο. Θα συνεχίσουμε να μιλάμε συγκεκριμένα και τεκμηριωμένα για την Κεντρική Μακεδονία των επόμενων πέντε χρόνων. Αυτό περιμένουμε και από τους υπόλοιπους συνδυασμούς. Να αφήσουν την παραπολιτική και να ασχοληθούν επιτέλους με τα προβλήματα των πολιτών και του τόπου μας.

Στην αυτοδιοίκηση δεν χωρούν ούτε κομματικές γραμμές, ούτε χρίσματα

Παλαιοκομματισμός είναι η κομματικοποίηση των αυτοδιοικητικών εκλογών. Εμείς από αυτή τη λογική απέχουμε συνειδητά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.