Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Μεγάλες επιτυχίες του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς σε Αθήνα και Δίον

Την Κυριακή 9/3 έγιναν δύο αγώνες δρόμου, ο ένας στην Αθήνα και ο άλλος στο Δίον της Πιερίας. Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς συμμετείχε και στους δύο και μάλιστα με σημαντικές διακρίσεις και στις δύο διοργανώσεις.
Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε ο 37ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας, απόστασης 20 χλμ. Ο δυνατός αέρας και το κρύο δεν αποθάρρυναν 1500 δρομείς από το να σταθούν στην γραμμή της εκκίνησης. 

Εκεί βρέθηκε και ο μαραθωνοδρόμος του Α.Σ. ΑΙΑΣ, Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος με επίδοση 1:07:40 τερμάτισε στην 2η θέση προσθέτοντας άλλη μία επιτυχία για τον ίδιο και τον σύλλογο του Κιλκίς. Ο Παπαδόπουλος θα συμμετάσχει την επόμενη εβδομάδα στον 7ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος».

Στο Δίον την ίδια ημέρα διοργανώθηκε ο 5ος Ημιμαραθώνιος του Δίον με μεγάλη συμμετοχή κι επιτυχία. Για την ομάδα του «Αίαντα» αγωνίστηκε ο Αντώνης Μηλιώτης που με 1:31:42 κατατάχθηκε 47ος ανάμεσα σε 475 άνδρες δρομείς που τερμάτισαν (603 άτομα συνολικά), κάνοντας ρεκόρ στην διαδρομή «κατεβάζοντας» τον χρόνο του σχεδόν κατά 3 λεπτά.

Στην ίδια διοργάνωση πραγματοποιήθηκε και περιπατητική διαδρομή περίπου 10χλμ. με 300 συμμετέχοντες. Εκεί πήραν μέρος ο Παναγιώτης Δούλδουρας που τερμάτισε 4ος και η Μαριλού Στάμου που ήταν η 1η γυναίκα που τερμάτισε. 

Ακόμη υπήρχε και μία διαδρομή ενός χιλιομέτρου με την συμμετοχή 150 παιδιών όπου και εκεί συνεχίστηκαν οι επιτυχίες για τον Α.Σ. ΑΙΑΣ με την Ραχήλ Νικολαΐδου να τερματίζει 1η ανάμεσα στα κορίτσια γυμνασίου και την Δήμητρα Αρμουτσή 3η.

 Οι αθλητές μαζί με τον προπονητή του συλλόγου, Φίλιππο Μισαηλίδη, μετά το πέρας των αγώνων επισκέφτηκαν το αρχαιολογικό μουσείο το οποίο ήταν ανοιχτό για τους αθλητές που επισκέφτηκαν το Δίον με την ευκαιρία των αγώνων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.