Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Σκέτος σίφουνας ο Κιλκισιακός

Πραγματοποιώντας την καλύτερή του εφετινή εμφάνιση ο Κιλκισιακός επιβλήθηκε με 3-0 της Δόξας Πετρούσας στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου ναι μεν βρίσκεται στην δέκατη θέση της κατάταξης, όμως απέχει έναν βαθμό από αυτήν που οδηγεί σε σωτηρία.

Μονόλογος ήταν το παιχνίδι της Κυριακής για τον Κιλκισιακό, που από το 9' προηγούνταν κιόλας με 2-0. Στο 6' ο Σαβελίδης ανατράπηκε από τον Βραμέτζαλη και κέρδισε πέναλτι. Ο Σάββας Παντελιάδης ήταν εύστοχος και άνοιξε το σκορ. 

Τρία λεπτά αργότερα ο Σαβελίδης έκλεψε την μπάλα από τα δεξιά και μπήκε στην περιοχή. Την κατάλληλη στιγμή βρήκε στο ύψος του πεναλτι τον Λογγινίδη που έγραψε το 2-0.

Στο 38' ο Παντελιάδης πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς από τα 50 μέτρα και όντας πλάγια, αλλά ο Αποστολίδης την τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ. Τελικά το 3-0 ήρθε στο 68' με τον Σουλτανίδη να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ (ήταν ο δεύτερος αγώνας που έπαιξε), μετά από άψογη μεταβίβαση του Μαυροκεφαλίδη.

Η Πετρούσα είχε δοκάρι σε φάουλ του Μιχαλάκη στο 71', κάτι που είχε και στο 85' ο Κιλκισιακός με την προβολή του Σουλτανίδη. Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι για την Πετρούσα, όταν η κεφαλιά του Πατένταλη αποκρούστηκε πάνω στην γραμμή από τον Τριανταφυλλίδη.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μπαντής, Μάντζιος, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Καρυπίδης, Αμανατίδης, Σαβελίδης (78' Αϊβαζίδης), Λογγινίδης, Μπιτζικόπουλος (61' Σουλτανίδης), Παντελιάδης (80' Καλαϊτζίδης), Τριανταφυλλίδης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.