Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

"Η κοροϊδία της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Almaco) στους εργαζομένους της"

Επιστολή - Καταγγελία του Συλλόγου Πρώην Εργαζομένων της ALMACO A.E.
Δείτε ΕΔΩ.

6 σχόλια:

  1. Οι τοπικοί βουλευτές που ειναι τόσο καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπω οτι δεν πουλάει το θέμα και για αυτό θα απαντήσω εγω στον εαυτό μου.τους τοπικούς βουλευτές της "καλύτερης" κυβέρνησης των τελευταίων ετών τους καταλαβαίνω,τι να αναδείξουνε τα χάλια τους;της αντιπολίτευσης όμως τι να πω δεν πήραν χαμπάρι το τι συμβαίνει στην εκλογική τους περιφέρεια η δεν τους ενδιαφέρει οτι οι άνεργοι συνεχώς αυξάνονται .μαλλον όχι πρέπει να το χωνέψουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ψαχνεις για απαντησεις συναδελφε...αλλα δεν θα σε απαντησει κανεις.γιατι αυτοι ειναι βολεμενη σε μια καρεκλα, παιρνουν τον παχουλο, τον μισθο που εμεις τους δινουμε.... εχουν της αυτοκινηταρες τους και χλαπακιαζουν τα κουλουρακια τους.και εις υγεια των κοροιδων.... και οταν εχονται οι εκλογες σου ταζουν λαγους με πετραχειλια.και εμεις σαν μαζωχες που ειμαστε.....τους ψηφιζουμε ξανα και ξανα.

      Διαγραφή
    2. περιμενεις απαντηση συναδελφε,αλλα δεν θα την λαβεις ποτε,γιατι αυτοι κοιμουνται ακομα.ζουν στις πολυτελεςτατες βιλες τους,κυκλοφορουν με τις αυτοκινηταρες τους,καιτρωνε τα πολυτελεστατα κουλουρακιατους.παιρνουντους παχουλους μισθους τους που εμεις τους δινουμε με την προιποθεση ναμας κλεβουν λιγοτερο....και περιμενουν απο εμας να ζησουμε με ενα μισθο γυρω στην καλυτερη περιπτωση 580 μικτα.και οταν κοντευουν οι εκλογες να μας ταζουν λαγους με πετραχειλια.και εμεις οι μαζωχες παμε και τους ψηφιζουμε..

      Διαγραφή
    3. Εχωαγανακτησει τοσο πολυ με αυτους τους[κυριους]...πουδεν αξιζει ουτε να τους φτυσεις.
      ζουνε σε εναν δικοτους πλανιτη καιτριγυρω τους εχουν τις μαριονετεςτους......εμας. το βραδυ κοιμουνται και ονειρευονται το πως θα μας αρμεξουν την αλλη μερακαι εμεις οι μαζωχες τους χειροκροταμε και τους ψηφιζουμε.μας φτυνουν και εμεις λεμε οτι βρεχει....

      Διαγραφή
    4. Εχω αγανακτηση τοσο πολυ με αυτους συναδελφε,που δεν αξιζει ουτε να τους φτυσω.βολευτικανε στις καρεκλες τους ,με τους παχουλους τους μισθους τους που εμεις για να τα βγαλουμε αυτα τα λεφτα θα πρεπει να δουλευουμε τουλαχιστον10 χρονια.Εχουνε τις βιλες τους και τις αμαξαρες τους και τρωνε και τακουλουρακια που στοιχιζει το ενα ,οσα λεφτα θα ξοδευα στο σουπερ μαρκετ για ολοι την εβδομαδα.και εμεις οι μαζωχες τους χειροκροταμε και τους ψηφιζουμε.

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.