Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Αγωνίζεται στα Ιωάννινα ο στίβος του ΓΑΣ Κιλκίς - Συμμετέχει στην 8η Δωδωναία συνάντηση

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε το ενδιαφέρον που έδειξαν οι αθλητές και αθλήτριες των μικρών κατηγοριών και των τμημάτων υποδομής του τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς για τη συμμετοχή τους στην 8η Δωδωναία συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 23 Μαρτίου στα Ιωάννινα.
Όπως είναι γνωστό το τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς αποδέχτηκε, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, πριν λίγο καιρό την πολύ τιμητική πρόσκληση του συλλόγου της ΕΚΑ “Δωδώνη” Ιωαννίνων για να συμμετάσχει σ αυτή την αθλητική συνάντηση.

Πρόκειται για μία πολύ υψηλού επιπέδου διοργάνωση αγώνων στίβου για τα παιδιά από 5 ως 15 ετών με προσκεκλημένους συλλόγους από όλη την Ελλάδα. Η ενημέρωση που υπάρχει από τους διοργανωτές είναι ότι οριστικοποίησαν τη συμμετοχή τους τα σωματεία του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, της ΓΕ Νάουσας, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του ΑΣ Φίλανδρος και ΓΣ από τη Λευκάδα , του ΑΣ Άθλος Άρτας, του Κερκυραϊκός ΓΣ , του ΑΣ Πρωτέας Ηγουμενίτσας και φυσικά τα σωματεία από τα Γιάννενα.

Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς θα συμμετάσχει σ΄αυτη την κορυφαία Πανελλήνια συνάντηση στίβου η οποία αφορά αθλητές και αθλήτριες που γεννήθηκαν τα έτη 1999 ως 2009 , δηλαδή ΠΠ-ΠΚ Α' & Β' , ΜΙΝΙ ΠΠ -ΠΚ και Σούπερ – Μίνι με πενήντα αθλητές & αθλήτριες για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 2009)

Ήδη στο τμήμα στίβου έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία των δηλώσεων συμμετοχής και τις αμέσως επόμενες μέρες θα οριστικοποιήσει την σύνθεση της αποστολής που θα ταξιδέψει στα Ιωάννινα.

Η αναχώρηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 7.30 το πρωί μπροστά από το δημοτικό Στάδιο της πόλης και τους αθλητές θα συνοδεύσουν όλοι οι προπονητές και προπονήτριες του ΓΑΣΚ , οι έφοροι στίβου του Συλλόγου, ο Πρόεδρος του ΓΑΣΚ κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης και ένας σημαντικός αριθμός γονέων των αθλητών που θα λάβουν μέρος.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.