Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

48ωρη απεργία στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας, την Δευτέρα και Τρίτη 10 και 11 Μαρτίου

Υπογράφει το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς-Παιονίας
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς -Παιονίας της Τετάρτης 5 Μαρτίου 2014 με θέμα τη συμμετοχή στις απεργιακών-αγωνιστικών κινητοποιήσεων που έχουν αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή και το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., ως απάντηση στην συγκυβέρνηση που συνεχίζει την πολιτική διάλυσης των Δημοσίων Υπηρεσιών, της Υγείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, της Παιδείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για να προετοιμαστεί η μαζική συμμετοχή αλλά και να ακουστούν οι προτάσεις των εργαζομένων για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ιδιαίτερα λόγω της λήξης της διαθεσιμότητας των Σχολικών Φυλάκων, διαμόρφωσε το πιο κάτω αγωνιστικό πρόγραμμα:

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 και ώρα 13.30 συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς .

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 και ώρα 13.30 συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο.

-Για την καλύτερη και μαζικότερη συμμετοχή στην 48ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ τις ημέρες συζήτησης και ψήφισης του σχεδίου Νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που καταργεί δεκάδες Νομικά Πρόσωπα του Δημοσίου και προωθεί την εφαρμογή νέου συστήματος «αξιολόγησης» των Δημοσίων Υπαλλήλων που και τα δύο οδηγούν στην απόλυση χιλιάδες Δημοσίους Υπαλλήλους.

- Για την πραγματοποίηση 48ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ στις 13 και 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014, με στόχο την κλιμάκωση και την επόμενη εβδομάδα, καθώς στις 22 Μαρτίου 2014 είναι η καταληκτική ημερομηνία της διαθεσιμότητας των Σχολικών Φυλάκων και Εκπαιδευτικών.

-Συμμετοχή στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΗΜΕΡΑ Διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο Πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» του Ο.Α.Ε.Δ. στα κατά τόπους υποκαταστήματα του Οργανισμού που θα προγραμματίσει η ΠΟΕ-ΟΤΑ .

-Η συγκυβέρνηση και η τρόικα εντείνουν την πολιτική τους και προωθούν νέα επώδυνα, καταστροφικά μέτρα με τη διάλυση των πάντων (Υγεία, Κοινωνική Ασφάλιση, Παιδεία κ.λπ.). Και σε αυτή την επίθεση δεν μπορούμε και δεν πρέπει να μείνουμε αδιάφοροι και απλοί θεατές. Ιδιαίτερα οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που με τη νέα περικοπή πόρων των Ο.Τ.Α. και την εφαρμογή του προγράμματος «Εθελοντικής Ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας» ετοιμάζουν νέες χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων στους Ο.Τ.Α.

Παρακαλούνται όλοι οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις για την καλύτερη και δυναμικότερη οργάνωση του αγώνα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.