Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ο Εύαθλος Πολυκάστρου πέτυχε την 18η νίκη του και είναι έτοιμος για τα play off ανόδου στην Γ’ Εθνική

Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο Δ.Α.Κ. Κατερίνης, η τελευταία αγωνιστική της «κανονικής» περιόδου του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α’ κατηγ. Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. μεταξύ των ομάδων Α.Ε. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΣΑ – ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ.

Η ομάδα του Πολυκάστρου νίκησε εύκολα και χωρίς να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια με τελικό σκορ 68 – 80. Πέτυχε έτσι την 18η νίκη της στο Πρωτάθλημα, ενώ ηττήθηκε μόνο 4 φορές.

Χρειάστηκε να παίξει «καλό» μπάσκετ μόνο για ένα 10λεπτο (το 2ο) όπου και έχτισε μια διαφορά 18 π., που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων δεν κατόρθωσαν να την κατεβάσουν σε μονοψήφιο αριθμό, τελειώνοντας τον αγώνα με τελικό αποτέλεσμα το 68 – 80.

Έτσι ο ΕΥΑΘΛΟΣ τερμάτισε στην «δεύτερη» θέση του βαθμολογικού Πίνακα και σε τριπλή ισοβαθμία με τον Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ (1ος) και τον ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ ΝΑΟΥΣΑΣ (3ος), ενώ τέταρτη ομάδα κατατάσσεται ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ.

Ακολουθούν αγώνες κατάταξης ανόδου για την Γ΄Εθνική (play off) μεταξύ τους, με στόχο τις δύο (2) νίκες. Ισχύει το πλεονέκτημα της έδρας σύμφωνα με την τελική βαθμολογία.

Τελικό σκορ 68 – 80 [ημίχρονο 30 – 48]

Τα δεκάλεπτα : 19 – 20, 11 – 28, 19 – 15 & 19 – 17.

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Λέφας Ανδρέας & Ακριτίδης Γεώργιος) : Γκαντίδης Μιχάλης (10 π. ./2 τρίποντα), Πολυχρονίδης Τάσος (8 π./2 τρίποντα), Ημερίδης Χαράλαμπος (16 π), Πούλος Παναγιώτης (28 π.), Κούτουλας Κων/νος (10 π.), Σιώπκας Δημήτρης (6 π.), Κυρήκος Μηνάς (2 π.), Καραστογιάννης Ηλίας (συμμετοχή),

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Ταρενίδης Κων/νος & Παρθενίδης Αθανάσιος.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ site http://www.ekaskem.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.