Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Πρωτιές για το Kinesis Fight Club Κιλκίς

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών τεχνών) στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης συμμετείχε το Kinesis Fight Club που πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου .

Την αγωνιστική ομάδα αποτελούσαν οι αθλητές Νίκη Ποζίδου που σημείωσε νίκη, η Χρύσα Τζιβιντζέλη που επίσης σημείωσε νίκη, ο Γιώργος Καρακασίδης και Κώστας Γραμματικόπουλος που αγωνίστηκαν σκληρά αλλά δυστυχώς έχασαν στα σημεία. Την αποστολή συνόδευαν οι εκπαιδευτές Κώστας Χασίδης και ο Αντώνης Γιαννακίδης που έμειναν απόλυτα ικανοποιημένη από την απόδοση των αθλητών τους.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και η σχολή προπονητών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινκ και Αυτοάμυνας WPKA (World Panamateur Kick Boxing Association) & ISDO (International Self Defense Organization) που συμμετείχε ο εκπαιδευτής του Kinesis Fight Club Αντώνης Γιαννακίδης ως βασικός εκπαιδευτής διπλά στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γιώργο Θωκταρίδη και των νομικό εκπρόσωπο κ. Κώστα Τζίκα.

Μέσα στις δραστηριότητες του Kinesis Fight Club είναι η συμμέτοχη στο στήσιμο της μοναδικής εκπομπής πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα που θα ξεκινήσει να προβάλετε αρχικά στο EURO CHANNEL κάθε Κυριακή στις 22,00 και κάθε Τετάρτη από της 3 Μαρτίου και μετά .

Επόμενος στόχος της ομάδας είναι η συμμετοχή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing στην Σαντορίνη τον Μάιο. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.