Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ο Άθλος Κιλκίς στο πρωτάθλημα Kick Boxing στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης

Την Κυριακή  26 Ιανουαρίου 2014  πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένο πρωτάθλημα KICK BOXING της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων (Ε.Ο.Μ.Α.) στο κλειστό γυμναστήριο Κουφαλίων Θεσσαλονίκης. Στο πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν σωματεία από την βόρεια Ελλάδα ενταγμένα στην ομοσπονδία.Η συμμετοχή των αθλητών άλλα και του κόσμου ήταν ικανοποιητική γιαυτό και συνεχίστηκαν οι αγώνες ως αργά το βραδύ με αποκορύφωμα βράδια επίλεκτων αθλητών και εντυπωσιακούς αγώνες .Από το Κιλκίς συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με τους παρακάτω αθλητές: 

Ο Νίκογλου Πάρης στα 66 κιλά ηλικίας 16 ετών ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακή νίκη επί του αντιπάλου του και ο Φωτιάδης Κωνσταντίνος στα 60 κιλά ηλικίας 16 ετών ο οποίος κέρδισε στα σημεία δείχνοντας πολύ καλά τεχνικά στοιχεία  και αποτελεσματική τεχνική κατάρτιση.

Ο προπονητής του Συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο αρχηγός ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν μετά το πέρας των αγώνων ότι είναι ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των αθλητών τους πράγμα που δείχνει την σοβαρή δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στον τομέα της προετοιμασίας αθλητών διότι αθλητές με μηδενική εμπειρία μπορούν να σταθούν επάξια σε αγώνες ακόμα και με έμπειρους αθλητές.

Τέλος ευχήθηκαν σε όλους τους αθλητές καλές νίκες στους αγώνες που θα ακολουθήσουν και ότι η εμπειρία και η βελτίωση έρχεται μόνο από την συνεχή συμμετοχή σε αγώνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.