Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Ευχαριστήριο Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς σε τοπικές επιχειρήσεις

Η Πρόεδρος κ. Βούλα Ποζίδου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ), επιθυμούν να ευχαριστήσουν δημόσια τις τοπικές επιχειρήσεις Κleemann και Elvial, το γυμναστήριο Kinesis, το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών “Αντιγόνη Ναλμπάντη” και τους μαθητές του, καθώς και το αρτοποιείο “Σπάρτακος”, για τη σημαντική στήριξη που παρείχαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο μέσω προσφοράς προϊόντων, την περίοδο των γιορτών, προς όφελος των αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.

Με την ευγενική αυτή χειρονομία τους, αλλά και την ευαισθησία που επέδειξαν, ιδίως στην τρέχουσα δύσκολη οικονομική συγκυρία, συνέβαλαν σημαντικά στην προσπάθεια του Δήμου Κιλκίς για την κάλυψη των πρωτογενών αναγκών επιβίωσης συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η ΚΔΕΚ για μια ακόμη φορά ευχαριστεί θερμά τις προαναφερθείσες επιχειρήσεις, καθώς και όσες εταιρείες, επιχειρηματίες, φορείς αλλά και πολίτες, κατά καιρούς ενισχύουν ο καθένας με τον τρόπο του την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.