Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Εντυπωσιακή εμφάνιση των “μικρών” του ΓΑΣ Κιλκίς στις Σέρρες

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς στην ημερίδα που διοργάνωσε το Σάββατο η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Σερρών . Εκεί όπου τετρακόσιοι πενήντα μικροί αθλητές από την Κομοτηνή έως την Πτολεμαϊδα γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού σταδίου Σερρών, σκορπίζοντας παράλληλα χαρά και αισιοδοξία ότι ο στίβος πατά σε γερές βάσεις.
Συγκεκριμένα ο σύλλογος πανηγύρισε πρωτιές με Ανέστη Νάνο 7''70 στα 60 μ, Δημήτρη Καραμανίδη 1'48''3 στα 600 μ , Φανή Αβράμογλου 1'52''00 στα 600 μ, άλλα και πολύ καλές επιδόσεις 8''36 με τον Αλεξ Αλέρου 4ο στα 60 μ , την Στελλα Παρασκευά 8''00 και την Γιώτα Φαρμάκη 8''03 στα 50 μ , την Μέλη Γεωργιάδου 10''84 5η στα 60 μ εμπ. τις Εβελίνα Ζάμσα 3,96 μ στο μήκος και Βάσω Καραμανίδου 8''24 και Ελπίδα Αλέρου στα 50μ, την Αναστασία Καλογιαννοπούλου στα 60 μ, τον Λεωνίδα Τραπεζίδη και την Μαγδα Καραστεργίου , Ελπίδα Αλερού στα 50άρια και την Αναστασία Φαρμάκη στο μήκος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.