Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Πρωτοποριακή και άξια προς μίμηση δράση κατοίκων της Ειδομένης Κιλκίς

Η ομάδα διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης (idomeni web team), ασχολείται με την προώθηση της Ειδομένης μέσα από το διαδίκτυο. Ευαισθητοποιημένη από το υπαρκτό πρόβλημα της οικονομικής κρίσης και της ανέχειας των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αποφάσισε να προσφέρει, στο βαθμό που μπορεί, μία χείρα βοηθείας στο συνάνθρωπο με μία πρωτοποριακή αλλά συγχρόνως δυναμική δράση.
Η ενέργεια αυτή εστιάζεται στα έπιπλα και στις ξυλοκατασκευές, που κάποιοι θεωρούν άχρηστες και τις προορίζουν για απόρριψη τους στον περιβάλλοντα χώρο. Εδώ παρεμβαίνει η ομάδα μας, αναλαμβάνοντας την παραλαβή επίπλων και ξυλοκατασκευών από το χώρο σας και έπειτα από έλεγχο των αντικειμένων, προβαίνουμε σε επισκευή, συντήρηση και διάθεσή τους σε όποιον τα έχει ανάγκη εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Έτσι άτομα που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα προμήθειας επίπλων θα μπορούν να προμηθεύονται από εμάς τα διαθέσιμα έπιπλα, ενώ ταυτόχρονα θα αποτρέπουμε τη μόλυνση του περιβάλλοντος Θέλουμε να διαδώσουμε την προσπάθειά μας τόσο στον τόπο μας όσο και στην ευρύτερη κοινωνία του δήμου Παιονίας, βασιζόμενοι πάντοτε στην εθελοντική προσωπική εργασία, ευαισθητοποιώντας τους συνανθρώπους μας στην ιδέα της ανακύκλωσης επίπλων και την στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Κι αν αναρωτιέστε γιατί όλα αυτά, τότε θα καταλάβετε ότι η ομάδα μας με αυτόν τον τρόπο δείχνει την οικολογική της ανησυχία και αναδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο. Γιʼ αυτό, λοιπόν, όλες οι προσφορές σας είναι αποδεκτές από την Ομάδα διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης.

Επισκεφτείτε για περισσότερα την σελίδα μας στο www.idomeni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.