Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Σε αυτό το καρναβάλι κάνουμε πετάλι με τον Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς




To Ποδηλατικό Καρναβάλι διοργανώνεται, με στόχο το πάντρεμα της παράδοσης του Καρναβαλιού, με την αναβίωση της παράδοσης του ποδηλάτου στην Ελλάδα.
Το Καρναβάλι - Αποκριά παραδοσιακά βασίζεται στις αρχαίες Διονυσιακές και στις νεώτερες Ρωμαϊκές γιορτές, ενώ σημαίνει αποχή από το κρέας.
Την Τσικνοπέμπτη γίνεται μεγάλο φαγοπότι για την προετοιμασία της νηστείας της Σαρακοστής.
Το Ποδηλατικό Καρναβάλι την Παρασκευή θέλει συμβολικά να προτείνει την αποχή από την κουλτούρα του αυτοκινήτου. Θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα: ΝΑΙ στο ΠΟΔΗΛΑΤΟ! Η λύση για την υγεία και τη σωματική μας άσκηση, το περιβάλλον και τη ρύπανση, την οικονομική κρίση και την απεξάρτηση μας από το πετρέλαιο, για την βελτίωση του κυκλοφοριακού και την ποιότητα ζωής.

Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς καλεί όλα τα μέλη του και τους φίλους του ποδηλάτου να ντυθούμε καρναβάλια να ποδηλατήσουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στους δρόμους της πόλης.

Το ραντεβού μας είναι στην πλατεία Ειρήνης την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 μ.μ. Μετά την ποδηλατοβόλτα μας θα καταλήξουμε στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου όπου θα στήσουμε ένα τρελό πάρτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.