Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

"Θα ψηφίσω για το Δήμο Κιλκίς αυτούς που έχουν όραμα"

Παρεμβαίνει ο Παναγιώτης Τριαρίδης
Η φετινές εκλογές για τους τοπικούς άρχοντες είναι πολύ «περίεργες», γι αυτό γράφω από τώρα την άποψη μου, αν και νομίζω είναι και λίγο νωρίς αλλά καλύτερα τώρα παρά εκ των υστέρων.
Φέτος πρέπει να ψηφίσουμε για δήμαρχο αυτόν που έχει όραμα για τον τόπο μας, αυτόν που θα μας παρουσιάσει ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπλασης και ανάπτυξης της πόλης μας,

Η εποχή του «χτυπήματος» στην πλάτη έχει περάσει, οι χειραψίες καλές είναι, αλλά θέλουμε και έργα.

θέλω να μάθω 
Πότε θα αξιοποιηθούν ανεκμετάλλευτα κομμάτια γης, π.χ. το στρατόπεδο ΔΟΓΑΝΗ, όπως έχω γράψει και παλιότερα μπορεί άνετα να γίνει ένας πολυχώρος όχι μόνο αθλοπαιδιών αλλά και χώρος αναψυχής –περιπάτων – συναυλιών, ένα χριστουγεννιάτικο χωριό (όπως η Ονειρούπολη στην ΔΡΑΜΑ).

Υπάρχει ένας υπαίθριος χώρος προπόνησης αθλητών και μη, το δημοτικό στάδιο, όλη την εβδομάδα έχουν προπονήσεις τα τμήματα στίβου της πόλης μας (και καλά κάνουν  εμείς όμως, σαν απλοί πολίτες, που θέλουμε να αθληθούμε που θα πάμε; Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων έτσι περιφερικά που αθλούμαστε, και αν κάνετε μια βόλτα τα Σαββατοκύριακα που είναι κλειστό το στάδιο θα καταλάβετε αυτό που εννοώ.

Είχαμε ακόμα ένα στολίδι τον βοτανικό κήπο, που ήταν πρότυπο σε όλη την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και αφέθηκε στην μοίρα του.

Τέλος για να μην μακρηγορώ, επειδή το Κιλκίς είναι μια μικρή κοινωνία και όλοι γνωρίζουμε όλους, καλές οι χειραψίες και τα αγκαλιάσματα αλλά ΕΓΩ πλέον περιμένω ΟΡΑΜΑ για την πόλη μου, το ίδιο συνιστώ και σε όλους τους συντοπίτες μου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.