Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Με τρεις αθλητές μετέχει ο ΓΑΣ Κιλκίς την Κυριακή στις «Σκαμνιές» Πηγής Τρικάλων

Διεξάγεται αυτή την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις «Σκαμνιές» Πηγής Τρικάλων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου των σωματείων του ΣΕΓΑΣ για όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες.

Στο πρωτάθλημα αυτό, που είναι και η πρώτη φετινή συμμετοχή του ΓΑΣ Κιλκίς σε πανελλήνια διοργάνωση, θα πάρουν μέρος οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες και αναμένεται να παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε επίπεδο συναγωνισμού αφού έχουν δηλωθεί περισσότεροι από 1.000 δρομείς.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς έχει δηλώσει να συμμετέχει με έναν αθλητή και δύο αθλήτριες σε δύο αγωνιστικές κατηγορίες. Στα 3.000 μ Κορασίδων θα αγωνιστούν η Κατερίνα Ράδη και η Ελένη Κωνσταντινίδου και στα στα 6.000 μ της κατηγορίας Εφήβων θα αγωνιστεί ο Αιμίλιος Μαβίδης

Και οι τρεις σκοπεύουν σε μια αξιόλογη παρουσία, αφού είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και στη συγκέντρωση όσο δυνατόν περισσότερων βαθμών αξιολόγησης για την ενίσχυση του συλλόγου.

Την αποστολή θα συνοδέψει στους αγώνες ο προπονητής Τάσος Λουνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.