Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Επιμορφωτική Βιωματική Ημερίδα για την χρήση του Διαδικτύου

Υπογράφει η  Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων  ΔΔΕ Κιλκίς Σ. Καρολίδου
Με ενεργό συμμετοχή, ενδιαφέρον πρακτικής εφαρμογής των θεωριών και μεράκι ολοκληρώθηκε η Α΄ Φάση της Επιμορφωτικής Βιωματικής Ημερίδας στις 7/2/2014 που διοργάνωσε ο ΣΣΝ της ΔΔΕ Κιλκίς στην Αίθουσα εκδηλώσεων (1ος όροφος),στα πλαίσια των δράσεων που υλοποιούνται σχετικά με το «Σχολικό Εκφοβισμό».
Αφόρμηση του βιωματικού μέρους υπήρξε η εισήγηση που προηγήθηκε σχετικά με το θέμα της Ημερίδας, αλλά κυρίως η παρουσίαση προγράμματος Αγωγής Υγείας με θέμα αντίστοιχο που υλοποιείται στο 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς απ΄ τον κ. Κασάπη Αβραάμ(ΠΕ 19), που με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Συμβουλευτικού Σταθμού, προκειμένου να δοθεί έμφαση στη δράση των σχολικών μονάδων και στην ανταπόκρισή τους σε θέματα κοινωνικής ευαισθητοποίησης και ψυχικής υγείας.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της ΔΔΕ Κιλκίς ευχαριστεί ιδιαίτερα τους συντονιστές των ομάδων κ. Ζ. Αγγελίδη (Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ 04 Ν. Πέλλας) και την κα Δ. Μιχελάκη (Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Αγωγής Δυτικής Θεσσαλονίκης)για την κατάθεση της πολύχρονης εμπειρίας τους στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του Ν. Κιλκίς.

Η ανταπόκριση των συναδέλφων, το πραγματικό ενδιαφέρον τους και η ανεκτίμητη συμμετοχή τους μας δεσμεύουν για υλοποίηση ανάλογων δράσεων που προάγουν τη γνώση και ενισχύουν τις ανθρώπινες σχέσεις. Αρωγός και συμπαραστάτης από την πρώτη στιγμή υπήρξε ο Διευθυντής της ΔΔΕ Κιλκίς κ.Γ. Κωνσταντινίδης που «αγκάλιασε» τη δραστηριότητα και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς.

Μόνο όταν οι δράσεις στηρίζονται στη συναδελφικότητα και την αλληλεγγύη και όταν επισφραγίζουν την αγωνιώδη αναζήτηση, μόνο τότε το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια. Ευχαριστούμε πολύ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.