Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ακόμη μία νίκη για τον ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Πολυκάστρου

Ακόμη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ που επικράτησε εκτός έδρας (Ε.Α.Κ. Κατερίνης) του Γ.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΟΥ με τελικό σκορ 74 – 88 !!!
Η ομάδα του Πολυκάστρου ξεκίνησε μουδιασμένα τον αγώνα με αποτέλεσμα να χάνει στο 1ο δεκάλεπτο με 21 – 17. Χαρακτηριστικό ήταν ότι το σκορ στα πρώτα 5 λεπτά ήταν 9 – 0 υπέρ των γηπεδούχων !!!

Στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα του Πολυκάστρου «συνήλθε», κάλυψε την διαφορά και ενάμιση λεπτό πριν την λήξη του προηγήθηκε για πρώτη φορά στο σκορ με 32 – 34.

Από εκείνο το σημείο της αναμέτρησης μέχρι το τελικό σφύριγμα ο ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ διατήρησε το προβάδισμα και έλεγχε το σκορ χωρίς να κινδυνέψει από τους γηπεδούχους σε κανένα άλλο σημείο του αγώνα.

Με την νίκη του αυτή αποσπάσθηκε από τον «δεύτερο» στην βαθμολογία (ισοβαθμούν στην θέση αυτή ο Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ, ο Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ & ο Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ) κατά δύο (2) βαθμούς που μεταφράζεται σε δύο (2) νίκες διαφορά.

Διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσαν για μια ακόμα φορά το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας, οι Μπάμπης Ημερίδης, Πολυχρονίδης Τάσος, Πούλος Παναγιώτης και Κούτουλας Κων/νος, χωρίς βέβαια να υστερήσουν οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους πραγματοποιώντας για ακόμη μία φορά πολύ καλή εμφάνιση !!!!

Τελικό σκορ 74 – 88 [ημίχρονο 32 – 38]

Τα δεκάλεπτα : 21 – 17, 11 – 21, 22 – 25 & 20 – 25.

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Παπαδόπουλος Γεώργιος & Ακριτίδης Γεώργιος) : Γκαντίδης Μιχάλης (8 π.), Πολυχρονίδης Τάσος (19 π./3 τρίποντα), Ημερίδης Χαράλαμπος (25 π./2 τρίποντα), Πούλος Παναγιώτης (16 π.), Κούτουλας Κων/νος (11 π.), Σιώπκας Δημήτρης (6 π.), Καδεμλόγλου Ιορδάνης (1 π.), Κυρήκος Μηνάς (2 π.), Τσιτουρούδης Παναγιώτης (συμμετοχή), Βακαλούδης Δήμος (συμμετοχή).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Ταρενίδης Κων/νος & Χαρακλιάς Δημήτρης

Επόμενη αγωνιστική : ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ – Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (08/02/2014 και Ω/18:00’) Κλειστό Γυμναστήριο Πολυκάστρου

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ site http://www.ekaskem.gr














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.