Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Κιλτίδης: "Στηρίζω Απόστολο Τζιτζικώστα"

Δήλωση Κ. Κιλτίδη στην προσωπική του σελίδα στο facebook
"Οφείλω να γράψω αυτές τις σκέψεις μου, έστω και με δυσκολία. Στην κεντρική πολιτική παρουσία δεν διστάζω να συγκρουσθώ πιστεύοντας στις ιδέες και απόψεις μου. Στις περιφερειακές και δημοτικές διεργασίες ο σκεπτικισμός περί του διχασμού και της διαίρεσης των τοπικών κοινωνιών και της ευρείας παρατάξεως με εμποδίζουν να αναλάβω πρωτοβουλίες. Υποστηρίζω πάντα κατά την κρίση μου τους καταλλήλους που φέρουν τον πυρήνα της ιδεολογίας μου στη ζωή και γνωρίσματα ικανοτήτων και αξιοσύνης. Οι εξαιρέσεις που επιβάλλεται να αγωνισθείς για ανατροπή επικίνδυνων καταστάσεων, πάντα θα υπάρχουν. 

Πιστεύω να κατανοούν οι φίλοι μου γιατί δεν ανέλαβα πρωτοβουλίες που μου ζητήθηκαν για την περιφέρεια της Κ. Μακεδονίας. Η συνέχεια του έργου του Απόστολου Τζιτζικώστα και των συνεργατών του με εμπλουτισμό και προσθήκη νέων, έπρεπε να επιδιωχθεί. 

Η παράταξη και η περιφέρειά μας έχει την ιδανική συνθήκη, μακριά από αντιμνημόνια και μνημόνια. Θλίβομαι για ότι γίνεται, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Περπατούν στον ίσιο δρόμο και πέφτουν."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.