Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Εντυπωσιακός και στο Γερακαριό ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Την δωδέκατή του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα στην αναμέτρηση με την Δόξα Γερακαριού με τον Παναγιωτίδη Πασχάλη να πετυχαίνει ρεκόρ τερμάτων. Σκοράροντας έξι φορές οδήγησε την ομάδα σε μια ακόμη νίκη αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν και σε αυτήν την αναμέτρηση. Παρέμεινε στην κορυφή των σκόρερ με 24 συνολικά τέρματα στο πρωτάθλημα ξεπερνώντας παράλληλα, στον σχετικό πίνακα των σκόρερ της ομάδας, τον Φουντουκίδη Σωτήριο που την περίοδο 2004-05 είχε πετύχει 21. 

Η γηπεδούχος Δόξα αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο αντιδρώντας μόνο σε μια περίπτωση όταν στο 15ο λεπτό πέτυχε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι την μείωση του σκορ σε 1-2. Μετά και το τέλος της δέκατης έβδομης αγωνιστικής η ομάδα παρέμεινε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς και συντελεστή 49-11 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα την Κυριακή 9 Μαρτίου στις 15:30 εντός έδρας με τον Θρίαμβο Μουριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.