Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Επισκέψεις Τονικίδη σε εκδηλώσεις και οικισμούς του δήμου Κιλκίς

O υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, παραβρέθηκε στις 14 Φεβρουαρίου στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Πολυτέκνων ν. Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Θέατρο». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν τα μέλη των τμημάτων του συλλόγου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το 2013. Επιτυχόντες, οι οποίοι έτυχαν χορηγίας από εταιρία, χάρη στη μεσολάβηση του Επιμελητηρίου Κιλκίς και ιδιαίτερα του Προέδρου του, ο οποίος βράβευσε και έναν από τους επιτυχόντες.

Την ίδια μέρα, ο κ. Τονικίδης παρέστη στην εκδήλωση κοπής πίτας του Νοσοκομείου Κιλκίς, όπου έγινε δέκτης ευχαριστιών εκ μέρους της διοίκησης για τη πολύμορφη στήριξη των κλινικών του Ιδρύματος.

Εξ` άλλου, μιας εξαιρετικά τιμητικής βράβευσης εκ μέρους του ΓΑΣ Κιλκίς έτυχε την περασμένη Κυριακή ο κ. Τονικίδης. Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια κοπής της βασιλόπιτας του συλλόγου, στο κλειστό Γυμναστήριο του Κιλκίς, ως ηθική ανταμοιβή για τη πολύχρονη βοήθεια και στήριξη του κ. Τονικίδη προς το σύλλογο, που με τις επιτυχίες του κάνει περήφανους τους Κιλκισιώτες.

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ παραβρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου με ομιλητές τον βουλευτή του κόμματος Παν. Λαφαζάνη και την υποψήφια περιφερειάρχη Κεντρ. Μακεδονίας Δεσπ. Χαραλαμπίδου.

Όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ο κ. Τονικίδης πραγματοποίησε επισκέψεις σε οικισμούς του δήμου Κιλκίς, όπως Μουριές, Μυριόφυτο, Αγ. Παρασκευή, Δροσάτο, Χέρσο κ.α. έχοντας επαφές με συνεργάτες του και άλλους δημότες, με αντικείμενο την ενίσχυση του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ με ιδέες, προτάσεις και πρόσωπα. 

Παντού ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς συνάντησε την θερμή υποδοχή και αποδοχή των συνομιλητών του για τη κοινή προσπάθεια αναγέννησης του δήμου μας.

Παράλληλα, συνεχίστηκαν τις προηγούμενες μέρες οι συναντήσεις των στελεχών του συνδυασμού με αντικείμενο την εξειδίκευση των θέσεων και προτάσεών του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.