Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφιος Δήμαρχος της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Παιονίας ο Στέφανος Τσιόνκης

Αυτό αποφάσισαν τα μέλη και οι φίλοι της Α.Ρ.ΣΥ. Παιονίας την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, με μεγάλη πλειοψηφία στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του π. Δημαρχείου Αξιούπολης.

Στην Ανοιχτή Συνέλευση αρχικά παρουσιάστηκε το πολιτικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα διεξαχθούν οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, και στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στους δύο αξιόλογους συμπολίτες μας που δήλωσαν διαθεσιμότητα για τη διεκδίκηση της θέσης του υποψηφίου Δημάρχου, με αλφαβητική σειρά. Πρώτα στον Στέφανο Τσιόνκη και κατόπιν στον Ηλία Φυτιλή.

Στη συνέχεια τέθηκε, από το προεδρείο που αποτελούνταν από εκπροσώπους όλων των Δημοτικών Ενοτήτων, στο σώμα να αποφασίσει για τον τρόπο εκλογής, δεδομένου ότι και οι δύο υποψήφιοι, αλλά και η Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Κίνησης, πρότειναν την εκλογή με τον αμεσοδημοκρατικό τρόπο της ανοιχτής ψηφοφορίας. 


Από μερικούς συμπολίτες μας τέθηκε με έντονο τρόπο το θέμα της εκλογής με κάλπη, όμως η συνέλευση με συντριπτική πλειοψηφία αποφάσισε την εκλογή με ανοιχτή ψηφοφορία.

Μετά το αποτέλεσμα και μέσα σε ενωτικό κλίμα, ο λόγος δόθηκε και στους δύο «διεκδικητές» οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό και μηνύματα νίκης για τη δύσκολη μάχη που θα πρέπει όλες οι προοδευτικές δυνάμεις να δώσουν ενωμένες.

Ομιλία Στέφανου Τσιόνκη μετά την εκλογή του
"Θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη που μου παρείχατε με την ψήφο σας και να με θέσετε επικεφαλής του συνδυασμού της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Συνεργασίας.

Αναλαμβάνοντας τον ρόλο που μου δώσατε θέλω να σας διαβεβαιώσω πως οι αρχές και οι στόχοι της κίνησής μας για ένα Δήμο της συμμετοχής, της συλλογικότητας, της ισοτιμίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης. Ένα Δήμο της διεκδίκησης, της ανάπτυξης, της άμεσης δημοκρατίας, της διαφάνειας και της κοινής προσπάθειας. Για έναν Δήμο με πολίτες αξιοπρεπείς και περήφανους, θα με συνοδεύουν σε όλη μου την λειτουργία είτε σήμερα ως υποψηφίου Δημάρχου , είτε αύριο, αν εσείς και ο λαός της Παιονίας το θέλετε από την θέση του Δημάρχου Παιονίας.

Από σήμερα λοιπόν δίνουμε τέλος στην όποια εσωστρέφεια και αναλαμβάνουμε όλοι μαζί την οργάνωση και τον αγώνα για την νίκη.

Σας ευχαριστώ για όσα ζήσαμε ως τώρα!

Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή σας!

Σας ευχαριστώ για την εκτίμηση στο πρόσωπό μου!

Σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένο πως θέλουμε μια κοινωνία δικαιοσύνης, πως οραματιζόμαστε μια Παιονία με κοινωνική συνοχή, με αλληλεγγύη και προοπτική, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με την επιστροφή στις αξίες και στον πολιτισμό, με τους πολίτες στο επίκεντρο της πολιτικής μας λειτουργίας, πέρα και έξω από τοπικιστικές αντιθέσεις και τοπικιστικά ψευτοδιλήμματα, με πολίτες που εμπνέονται, συμμετέχουν και δρουν, για μια Παιονία με βιώσιμη ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, πιστεύω πως δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για ένα πολύχρωμο, πλειοψηφικό ρεύμα από τις δημιουργικές δυνάμεις της Παιονίας. 

Είναι χρέος μας απέναντι στους υπεύθυνους και δημιουργικούς πολίτες του Δήμου μας να συμβάλουμε ώστε να ξαναγεννηθεί η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, μέσα σε αυτή τη δύσκολη σημερινή οικονομική κατάσταση δεν περισσεύει κανείς.

Σας καλώ να δώσουμε τα χέρια και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον όμορφο αγώνα που έχουμε μπροστά μας, για έναν αξιοπρεπή αγώνα, για έναν δυνατό αγώνα, για την Παιονία μας, για τους περήφανους Παίονες.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Είναι τιμή για μένα!

Σας ευχαριστώ όλους!
 "








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.