Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ανακαλείται το προϊόν «αεροστεγής πλαστικός περιέκτης τροφίμων»

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας των Τροφίμων για τον έλεγχο των υλικών και αντικειμένων που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τα τρόφιμα και σε συνεργασία με τη Δ' Χημική Υπηρεσία Αθηνών του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε την πώληση προϊόντος «αεροστεγής πλαστικός περιέκτης τροφίμων», το οποίο μετρήθηκε να έχει ολική μετανάστευση ανώτερη του επιτρεπόμενου ορίου για τη χρήση σε επαφή με λιπαρά τρόφιμα.
Πρόκειται για το προϊόν «αεροστεγής πλαστικός περιέκτης τροφίμων», χωρητικότητας 170 ml, με την εμπορική ονομασία Multiline, που παράγεται από την επιχείρηση ΒΙΟΜΕΣ Α.Β.Ε. Βιομηχανία Πλαστικών, 19o χλμ Λεωφόρου Αθηνών – Μαρκόπουλου, Παιανία Αττικής.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε από την ανωτέρω επιχείρηση την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν ως μέσο αποθήκευσης λιπαρών τροφίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.