Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Όμορφη εκδήλωση από τον Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς για την κοπή της βασιλόπιτας

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αίας Κιλκίς με όλα τα του τα τμήματα -κλασικού αθλητισμού, πετοσφαίρισης και τζούντο- έκοψε την βασιλόπιτα του σύσσωμος την Κυριακή 16/2 στην Λ.Α.Φ. Κιλκίς.
Οι μικροί αθλητές του συλλόγου με τους γονείς τους αλλά και φίλοι του «Αίαντα» κατέκλυσαν την αίθουσα της Λ.Α.Φ. και είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια, όπως δηλαδή λειτουργεί ο σύλλογος συνολικά.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν η κυρία Κατερίνα Γιαννακούλα-Ζιούτα, πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών Σταθμών Δήμου Κιλκίς, ο κύριος Χρήστος Γκουντενούδης, αντιπεριφερειάρχης και ο κύριος Πρόδρομος Πετσερεντζής, αντιδήμαρχος της πόλης μας.

Το καλωσόρισμα έγινε από την πρόεδρο του συλλόγου, κυρία Έφη Βασιλειάδου και αμέσως μετά μίλησαν οι προπονητές του κάθε τμήματος. Τονίστηκε από όλους πως χαρακτηριστικό του συλλόγου είναι η οργάνωση και η στελέχωση των τμημάτων με καταξιωμένους-καταρτισμένους προπονητές, στοιχεία τα οποία έχουν οδηγήσει τον Α.Σ. ΑΙΑΣ στην κορυφή του αθλητικού γίγνεσθαι της πόλης παρά τα λίγα χρόνια λειτουργίας.

Στη συνέχεια τιμήθηκαν οι αθλητές του στίβου, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, Μαρία Παντερμαλή, Σοφία Σαββίδου, Ζωή Νίτσα και Βασίλης Χρυσικός.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας όπου η τυχερή ήταν η πρόεδρος του Αίαντα κυρία Έφη Βασιλειάδου κι αμέσως μετά ξεκίνησε ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτι στο οποίο συμμετείχαν οι μικροί φίλοι του Αίαντα με τους γονείς τους. 

Το κέφι και ο χορός κράτησαν για αρκετές ώρες και όλοι έφυγαν από την εκδήλωση ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου περιμένοντας να χαρούν περισσότερες επιτυχίες κι άλλη μία ωραία εκδήλωση.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.