Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Την βασιλόπιτά του έκοψε ο Ιππικός Όμιλος «Ράντσο Κιλκίς»

Την καθιερωμένη γιορτή με αφορμή την κοπή βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Ιππικός Όμιλος «Ράντσο Κιλκίς», την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, για τους μαθητές του Ιππικού Ομίλου, γονείς και φίλους.
Στην εκδήλωση κατά την οποία οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν τις εξαιρετικές γεύσεις του μπουφέ, διασκέδασαν με καραόκε και παιχνίδια, τυχερή της βραδιάς ήταν η μαθήτρια ιππασίας, Έφη Δημητριάδου που κέρδισε δωρεάν μαθήματα ιππασίας.

Με αφορμή την κοπή της βασιλόπιτας ο υπεύθυνος του Ράντζου, Σωτήρης Πατσιούρας ευχόμενος καλή αθλητική χρονιά 2014, παρουσίασε σε μαθητές και αθλητές, το ετήσιο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του Ιππικού Ομίλου που ξεκινούν από την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 με Ημερίδα που έχει θέματα, τον Εξοπλισμό του αλόγου και Ιππέα, την Ιππολογία καθώς και την διατροφή και διαμονή των αλόγων. Επιπλέον αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο αγωνιστικό διήμερο 22 και 23 Φεβρουαρίου 2014 το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι ελεύθερα και περιλαμβάνει:

§ Σάββατο 22/2/2014. Αγώνες για άδεια ικανότητας αθλητή Ιππικής Αντοχής με συμμετοχή εφτά αθλητών του Ράντζου Κιλκίς και

§ Κυριακή 23/2/2014. Αγώνες Ιππικής Αντοχής τριών κατηγοριών: 30, 60 και 90 χλμ αντίστοιχα

Το Ράντσο που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2005 και βρίσκεται σε μεγάλη έκταση στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Κιλκίς-Θεσσαλονίκη,

είναι ένα πλήρως οργανωμένο αγρόκτημα με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις φιλοξενίας αλόγων, με καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό που παρέχει μαθήματα ιππασίας εντός του Ράντζου αλλά και βόλτα με την άμαξα, ελεύθερης ιππασία και τοξοβολία. Στο χώρο υπάρχει, επίσης, μικρή φάρμα οικόσιτων ζώων.

Επιπλέον λειτουργούν, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου εστιατόριο και καφετέρια με γευστική κουζίνα και απολαυστικό καφέ, ενώ οι χώροι του Ράντσου διατίθενται για εκπαιδευτικές εκδρομές σχολείων, παιδικά πάρτι, κοινωνικές και οικογενειακές δεξιώσεις κατόπιν συνεννόησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.