Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ετήσια Συνεστίαση Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ με Φώφη Γεννηματά


Υπογράφει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
"Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 01-02-2014 η ετήσια συνεστίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς στο ξενοδοχείο ΒΙΚΤΩΡΙΑ παρουσία της Αναπλ. Υπουργού Εθνικής Άμυνας Φώφης Γεννηματά.

Νωρίτερα η Υπουργός επισκέφτηκε τον ιστορικό οικισμό της Γουμένισσας σε κεντρικό σημείο του οποίου είχε συγκεντρωθεί πλειάδα τοπικών στελεχών του κινήματος από την ευρύτερη περιοχή και έγινε ένας άκρως ενδιαφέρων και εποικοδομητικός διάλογος για τα προβλήματα της περιοχής και αλλά και εκφράστηκε η η αγωνία των παρευρισκομένων για το μέλλον της χώρας και της δημοκρατικής παράταξης ενόψει και των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών.

Στη συνέχεια προσήλθε στο ξενοδοχείο ΒΙΚΤΩΡΙΑ ,όπου έτυχε θερμής υποδοχής από στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ του δήμου Κιλκίς ανάμεσα στα οποία ξεχώρισαν συγκινητικές παρουσίες ιστορικών και ιδρυτικών στελεχών του Κινήματος.

Την εκδήλωση άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο Γραμματέας της Ν.Ε Σταμάτης Παπουλίδης. Στην τοποθέτηση του ο γραμματέας αναφέρθηκε στη διαδρομή του ΠΑ.ΣΟ.Κ από ιδρύσεως του μέχρι κ σήμερα κάνοντας αυτοκριτική για τα λάθη του παρελθόντος αλλά κ εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο χώρος της ευρύτερης κεντροαριστεράς θα ανασυσταθεί με πρωταγωνιστή το ΠΑ.ΣΟ.Κ και μπροστάρη τη νέα γενιά. Σε σημείο της ομιλίας του σταθμίζοντας τη παρουσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ στα πολιτικά δρώμενα της χώρας και με γνώμονα τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που επιτεύχθηκαν το ισοζύγιο προσφοράς για τη χώρα υπήρξε θετικό.

Λαμβάνοντας το λόγο η Υπουργός ευχαρίστησε από βάθους καρδιάς την Νομαρχιακή Οργάνωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς για την άκρως τιμητική πρόσκληση που της απηύθυνε και τα παραβρισκόμενα μέλη του Κινήματος για την ιδιαίτερα θερμή υποδοχή που της επεφύλαξαν.

Στα πλαίσια της ομιλίας της έκανε λόγο γα το βαρύ φορτίο το οποίο αναγκάστηκε να επωμιστεί η παράταξη και την προσπάθεια που κατέβαλε για την αποφυγή μιας προδιαγεγραμμένης χρεοκοπίας της χώρας σημειώνοντας παράλληλα ότι το φορτίο αυτό δεν ανήκε εξ ολοκλήρου στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Δίνοντας το στίγμα για τις επερχόμενες εκλογές είπε πως το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει το στοίχημα της αυτοδιοίκησης με τα άξια πρόσωπα τα οποία προέρχονται από τους κ κόλπους της παράταξης αλλά και της ευρωεκλογές διευρύνοντας τις τάξεις της δημοκρατικής παράταξης με την προσθήκη σχηματισμών και προσώπων που βρίσκονται δίπλα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ διατηρώντας παράλληλα την αυτονομία του και αξιώνοντας το σεβασμό προς την ιστορική του πορεία και την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια .

Κλείνοντας δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για μια δυναμική εμφάνιση στις επικείμενες εκλογές και το ίδιο ζήτησε να πράξει και όλο το στελεχιακό δυναμικό του κινήματος.

Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ του Κιλκίς θέλει να ευχαριστήσει από βάθους καρδιάς όλους όσους στήριξαν με την παρουσία τους την συγκεκριμένη εκδήλωση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.