Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευγνωμωνών.......

Υπογράφουν οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς
Στις 9 Φεβρουαρίου 2014 τελέστηκε το 40θήμερο μνημόσυνο προς ανάπαυσιν ψυχής της αγαπημένης, αξιότιμης, αξέχαστης κυρίας Ελένης Μπολοτίν Μαντζάρη.

Η παρουσία και το έργο της στην πόλη μας υπήρξαν πραγματική ευλογία για όλους μας. Άνθρωπος με ιδιαίτερη καλλιέργεια ψυχής και πνεύματος εκ καταβολής, λειτούργησε στο νοσοκομείο Κιλκίς και προσέφερε εθελοντική διακονία σε εποχές δύσκολες πρωτοστατώντας έτσι στην ίδρυση του Ερυθρού Σταυρού στο Κιλκίς. 


Θα της είμαστε παντοτινά ευγνώμονες και θα προσβλέπουμε στις αξίες και τα ιδανικά της με στόχο την αγάπη και την προσφορά προς όλους τους συνανθρώπους μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.