Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ικανοποιητική η συμμετοχή του ΓΑΣ Κιλκίς - Στο Πανελλήνιο Ανωμάλου Δρόμου 24ος ο Μαβίδης στα 6000 Εφήβων

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου 2014 διεξήχθη την Κυριακή στην Πηγή Τρικάλων με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών, των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων. Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σε αυτό συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό οι καλές καιρικές συνθήκες, που βοήθησαν την προσπάθεια των αθλητών.
Το Τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε , για ακόμη μία χρονιά , στη μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση με έναν αθλητή και δύο αθλήτριες στις κατηγορίες των Εφήβων και Κορασίδων.

Ο Αιμίλιος Μαβίδης που αγωνίστηκε στα 6000 μ των εφήβων πραγματοποίησε και την καλύτερη εμφάνιση , τερματίζοντας στην 24η θέση του αγώνα με 22:25'', επίδοση που αποτελεί και προσωπικό του ρεκόρ, ενώ ικανοποιητική ήταν και η προσπάθεια της Κατερίνας Ράδη και Ελένης Κωνσταντινίδου στα 3000 μ Κορασίδων, που στην πρώτη τους συμμετοχή σε Πανελλήνιο Ανωμάλου δρόμου κατατάχθηκαν στην 68η και 70η αντίστοιχα.

Την αποστολή στους αγώνες συνόδεψε ο προπονητής του ΓΑΣ Κιλκίς Τάσος Λουνής, ενώ την μέρα του αγώνα βρέθηκαν στα Τρίκαλα ο Πρόεδρος του ΓΑΣΚ Γιώργος Κωνσταντινίδης και οι έφοροι του Στίβου Βλάσης Μαβίδης και Κυριάκος Αβράμογλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.