Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Προπονητής Α' κατηγορίας για το άθλημα της πυγμαχίας ο δικός μας Πουντζουκίδης

Στις 24 Δεκεμβρίου 2013 στο Μαρούσι πρωτοκολλήθηκαν και αναρτήθηκαν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μετά από την κατάθεση των απαιτούμενων εγγράφων των ενδιαφερόμενων οι νέες κατηγορίες προπονητών σε όλα τα αναγνωρισμένα αθλήματα της Γ.Γ.Α. 
Σε αυτήν την ανακοίνωση συμπεριλήφθηκε και ο Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς ως Προπονητής Α κατηγορίας για το άθλημα της πυγμαχίας. Μια άδεια άσκησης επαγγέλματος προπονητή με στην υψηλότερη βαθμίδα Α' της Γ.Γ.Α. που δίνει την δυνατότητα στο Πουντζουκίδης Κ. να μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και την θέση του ομοσπονδιακού προπονητή. 

Επίσης στις 19/01/2014 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης το τελευταίο στην σειρά από τα Προπονητικά σεμινάρια πυγμαχίας που πραγματοποίησε η Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων η ( Ε.Ο.Μ.Α.). Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από έναν κορυφαίο προπονητή του είδους τον Βλαδίμηρο Ουργκουντίνωφ έναν γνήσιο εκπρόσωπο τη Ρώσικης (Σοβιετικής) Σχολής, που διατέλεσε για χρόνια και προπονητή εθνικής Ρωσίας. 

Η διάρκεια του σεμιναρίου ήταν εξάωρη και δόθηκαν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες στους συμμετέχοντες πάνω σε αυτό το εξιδανικευμένο άθλημα που ονομάζεται πυγμαχία τόσο σε θεωρητικό επίπεδο αλλά και σε πρακτική εξάσκηση . Από το Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν ο Μουτσάκης Αναστάσιος Βοηθός Προπονητή και η Πανάγου Ελευθερία αθλήτρια με σκοπό την απόκτηση περεταίρω γνώσεων στο αντικείμενο της πυγμαχίας τόσο για τον Μουτσάκη Αναστάσιο που βρίσκεται στον χώρο της πυγμαχίας και ως διαιτητής αλλά και για την Πανάγου Ελευθερία που ήταν μια ευκαιρία να μάθει ορισμένα μυστικά του αθλήματος που θα την βοηθήσουν στην αγωνιστική της πορεία. 

Ο Προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος δήλωσε μετά το πέρας του σεμιναρίου δήλωσε ότι μετά την θετική έκβαση και ανακοίνωση του ονόματος του ως Προπονητή Α κατηγορίας από την Γ.Γ.Α. αυτό το σεμινάριο πυγμαχίας ήταν μια προσπάθεια ώστε ο σύλλογος να γεμίσει εμπειρίες τόσο τους προπονητές του συλλόγου όσο και τους ενδιαφερομένους αθλητές που θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν ο καθένας στο κομμάτι που του αναλογεί στο χώρο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.