Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

"Σε έναν κόσμο για λίγους δε χωράνε ΟΛΟΙ"

Υπογράφει ο ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας
"Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε τα εγκαίνια των γραφείων της στο Πολύκαστρο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι κληρικοί της περιοχής με προτροπή του Μητροπολίτη αρνήθηκαν να τελέσουν τον αγιασμό.
Η Χρυσή Αυγή με κεντρικό ομιλητή το βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη, στράφηκε "ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ", όπως έγραφε και το πανό που κοσμούσε το χώρο.

Αυτό, που επεδίωξε να κάνει για άλλη μια φορά με τη γνωστή τακτική της προπαγάνδας, την οποία ακολουθεί πιστά ήταν να τονίσει ότι τάσσεται εναντίον της πολιτικής, των πολιτικών, "εναντίον όλων".

Μόνο που δεν τολμά να μιλήσει για όσα έχει ψηφίσει μέσα στο κοινοβούλιο, νόμοι που αποδεικνύουν πως το βολικό και άκρως καιροσκοπικό "ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ", είναι στην πραγματικότητα εναντίον των εργαζομένων, εναντίον των πολλών.

Όταν η Χ.Α. ψήφισε χέρι χέρι με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ φοροαπαλλαγές για τους εφοπλιστές των πλοίων ζητώντας μάλιστα να τους δοθούν κι άλλα κίνητρα, δεν ήταν ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αλλά υπέρ του κεφαλαίου. Υπέρ όλων αυτών που πλούτιζαν και συνεχίζουν να πλουτίζουν στις πλάτες των εργαζομένων, την ώρα που ασκείται ένας σκληρά ταξικός πόλεμος από πλευράς κυβέρνησης.

Όταν η Χ.Α. κάλυπτε το ξεπούλημα της ΑΤΕ, τράπεζα που ήταν ιδιωτική αλλά στηριζόταν από λεφτά του δημοσίου, δεν τασσόταν ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αλλά υπέρ της συγκυβέρνησης. Τότε η Χ.Α. ψήφισε κατά στην πρόταση εξεταστικής επιτροπής για το ζήτημα της ΑΤΕ, βούτυρο δηλαδή στο ψωμί της συγκυβέρνησης, καθώς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστάνε 230 εκατ. ευρώ σε δάνεια. Κι αυτά είναι κάποια παραδείγματα των πολιτικών της επιλογών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαρχής ανέδειξε όσα ψήφιζε εντός βουλής αυτή η νεοναζιστική οργάνωση, η οποία στο δημόσιο λόγο σιωπούσε εκκωφαντικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έθετε την κρισιμότητα της κατάστασης και της αντιμετώπισης της φασιστικής απειλής, πολύ πριν υπάρξει Έλληνας νεκρός. Καλούσε την κυβέρνηση να πάρει θέση καιρό τώρα, τόσο καιρό που μαζεύτηκαν 32 υποθέσεις στο συρτάρι του κατ' ευφημισμόν Υπ. Προστασίας του Πολίτη, Δένδια χωρίς να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Κλείνοντας οφείλει να τονιστεί ότι οι μάσκες έπεσαν. Φτάνει πια ο άκρατος, εύκολος και βολικός λαϊκισμός, την ώρα που υπάρχουν άστεγοι, σπίτια χωρίς ρεύμα, νερό, θέρμανση, πλειστηριασμοί. Οι υπερασπιστές των μεγαλοεπιχειρηματιών, των εφοπλιστών, των αντεργατικών πολιτικών δεν μπορούν να κοροϊδέψουν ένα λαό που έχει δώσει αγώνες και αίμα ενάντια στους φασίστες.

Ο λαός οφείλει να μην ξεχάσει τους προγόνους του που ήταν μετανάστες αλλά και τους νέους που αποτελούν τους μετανάστες του σήμερα, οι οποίοι αναγκάζονται να φύγουν λόγω των πολιτικών που στηρίζουν Χ.Α.-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Η πολιτική, η συμμετοχή, η δικαιοσύνη, η δημοκρατία είναι υπόθεση όλων μας και σίγουρα όχι μιας νεοναζιστικής-φασιστικής-εγκληματικής οργάνωσης.

Να μην τους αφομοιώσουμε.

Να μην τους ενσωματώσουμε.

Χρέος μας να τους στείλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.