Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Λειτουργεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Παιονίας

Στην ίδρυση και λειτουργία «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ» προχώρησε ο Δήμος Παιονίας.  Τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων στο Πολύκαστρο, όπου στεγάζεται, πραγματοποιήθηκαν σε ειδική εκδήλωση το Σάββατο στις 25-1-2014.
Το παντοπωλείο ευρίσκεται επί της οδού 25ης Μαρτίου και Μεγ.Αλεξάνδρου γωνία και θα λειτουργεί κάθε Τρίτη από τις 9:00π.μ. μέχρι της 2:00μ.μ. Προσφέροντας εντελώς δωρεάν σε δικαιούχους δημότες τρόφιμα, υλικά καθαριότητας, ένδυσης και υπόδησης όπως επίσης για ειδική κατηγορία παιδικά παιχνίδια και σχολικά είδη και κάθε Πέμπτη τις ίδιες ώρες δεχόμενο προσφορές από τα προαναφερόμενα είδη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκε παρουσία δημοτών, μελών της Δημοτικής Αρχής και των Τοπικών Αρχών της Αστυνομίας και του Στρατού μίλησαν ο Δήμαρχος Αθανάσιος Λαπόρδας και η Αντιδήμαρχος Απασχόλησης – Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Υγείας Μαρία Παλάνη στην αρμοδιότητα και ευθύνη της οποίας εμπίπτει η λειτουργία του, αναφερόμενη στους λόγους και τις αιτίες που οδήγησαν την Δημοτική Αρχή να αναλάβει μία τέτοια πρωτοβουλία.

Όπως τόνισαν αμφότεροι οι κίνηση αυτή σχετίζεται με την δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία που περνά η πατρίδα μας και την ανάγκη της Δημοτικής Αρχής να συμπαρασταθεί εμπράκτως σε όσους αντιμετωπίζουν αυξημένα προβλήματα και μέσω της λειτουργίας του παντοπωλείου θα μπορέσουν να μειώσουν ορισμένα από αυτά.

Τα προϊόντα που διατίθενται στο παντοπωλείο προσεφέρθησαν από διάφορους Δημότες, από Συλλόγους , από εταιρείες και Εμπορικά καταστήματα της περιοχής .

Οι εταιρείες που προσέφεραν προϊόντα είναι : EURIMAK, ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ, ΧΑΙΤΟΓΛΟΥ, AGRINO, PROTECT AND GAMBLE.

Παράλληλα τέθηκε σε εφαρμογή το «κοινωνικό καλάθι» ,που θα υπάρχει στα κάτωθι Super Market : ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΓΕΛΗΝΟΣ, ΒΛΑΣΗΣ, ΓΚΕΛΕΜΠΕΣΗΣ, ΑΡΙΣΤΑ, ΤΑΝΑ ΤΡΕΓΚΑ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΗΛΙΟΣ, ΜΠΟΤΖΩΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΡΚΕΤ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.