Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Παραχωρήσεις οικοπέδων στον Εύρωπο Κιλκίς

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Όπως και σε προηγούμενη ανακοίνωση του βουλευτή είχε αναφερθεί τους προηγούμενους μήνες ότι έγιναν επαφές με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να δοθεί λύση στο ζήτημα των οικοπέδων που δόθηκαν προς αποκατάσταση με βάση τις διατάξεις του από 24/4/1985 ΠΔ.
Πολλοί από τους δικαιούχους δεν είχαν κατορθώσει να ανεγείρουν εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας την κύρια κατοικία τους έτσι ώστε να εκπληρωθεί ο σκοπός για τον οποίο τους παραχωρήθηκε το οικόπεδο.

Στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με τον τίτλο «Διοικητικά μέτρα, διαδικασίες και κυρώσεις στην εφαρμογή της ενωσιακής και εθνικής νομοθεσίας στους τομείς των τροφίμων, των ζωοτροφών και της υγείας και προστασίας των ζώων και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων» η συζήτηση του οποίου ξεκίνησε στη Βουλή αυτή την εβδομάδα και θα ολοκληρωθεί την επόμενη προβλέπεται ρύθμιση για την οριστική επίλυση του προβλήματος. 


Απαιτούνται μόνο κάποιες μικρές βελτιώσεις στο κείμενο του νόμου έτσι ώστε με ξεκάθαρο και δίκαιο τρόπο να απεμπλακούν όλες οι σχετικές υποθέσεις.

Περιπτώσεις τέτοιων παραχωρήσεων υπάρχουν σε πολλούς οικισμούς του νομού πλην όμως ο μεγάλος όγκος αυτών βρίσκεται στον Εύρωπο Κιλκίς όπου και θα γίνει την Κυριακή 19/01/2014, στην αίθουσα του παλιού δημοτικού σχολείου στις 11.30π.μ. ενημερωτική συνάντηση του Βουλευτή με τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.