Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

"Να διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού τον κοινωνικό αθλητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου"

Για τον ΠΑΟΚ Κεντρικού υπογράφει ο Γιώργος ΠΕΛΙΔΗΣ 
Με αφορμή όσα ακούγονται σε παρέες και καφενεία ο ΠΑΟΚ Κεντρικού εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση."Χρέος απέναντι στο κοινό μας, είναι να διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού τον κοινωνικό αθλητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Με άψογη φιλοξενία όπως μας έμαθαν οι πρόγονοι μας πρόσφυγες από τον μακρινό πόντο. Μακριά από αντεγκλήσεις που στόχο έχουν να δημιουργήσει αρνητικό εχθρικό κλίμα με θύματα τους παράγοντες ποδοσφαιριστές διαιτητές φιλάθλους. Όσοι έχουν συμφέρον από τέτοιου είδους συμπεριφορές θα απογοητευτούν. 

Το επικείμενο παιχνίδι με την ιστορική ομάδα του Αγίου Αντώνιου που είναι πρώτο και άξιο στο φετινό πρωτάθλημα θα γίνει μέσα σε πλαίσια υγιούς ανταγωνισμού και φιλοξενίας όπως και για παράδειγμα και απαρχή για νέες συμπεριφορές αλλά και για όλες τις ομάδες των γειτονικών χωριών σεβόμενοι την ιστορία τους. Συμπεριφορές που πρέπει κάποιοι να αναδείξουν. 

Αυτή η προσπάθεια των τελευταίων χρόνων που κάνει ο ΠΑΟΚ Κεντρικού πρέπει να βρει μιμητές. Αυτή είναι η επίσημη διαχρονική θέση του ΠΑΟΚ Κεντρικού. Ότι άλλο διαρρεύσει θα είναι δόλιο και κακοήθες και ουδεμία σχέση θα έχει με τον ΠΑΟΚ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.