Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ο Γιάννης Ανδριανός στην Παιονία

Την επίσκεψη του Υφυπουργού Πολιτισμού αρμοδίου για θέματα Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού δέχτηκε την Παρασκευή 10-1-2014 ο Δήμος Παιονίας.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Δήμο ο συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Κιλκίς Γεώργιο Γεωργαντά κυβερνητικός παράγοντας, συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Αθανάσιο Λαπόρδα , τους Αντιδημάρχους και τον Πρόεδρο της Δημοτικής επιχείρησης και συζήτησε μαζί τους θέματα της αρμοδιότητάς του, αλλά και ευρύτερα, τα οποία αντιμετωπίζει ο Δήμος.

Ανάμεσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονταν η χρηματοδότηση των εργασιών για την ολοκλήρωση του εγκαταλελειμμένου ουσιαστικώς από το 2007 κλειστού γυμναστηρίου στον Άγιο Πέτρο, που στερεί από την πολυπληθή νεολαία της περιοχής ένα σπουδαίο αθλητικό έργο. 

Όπως επίσης και την προοπτική της υπαγωγής του ημιτελούς συνεδριακού κέντρου στον Ευρωπό στην κυριότητα του Υπουργείου Πολιτισμού με σκοπό να λειτουργεί για την εξυπηρέτηση των πολιτιστικών αναγκών της ευρύτερης περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των γειτνιαζόντων με αυτής αρχαιολογικών περιοχών της Βεργίνας και της Πέλλας. «Προσδίδοντας με αυτό τον τρόπο προστιθέμενη αξία στην περιοχή του Ευρωπού» όπως ανέφερε ο κ.Λαπόρδας.

Παράλληλα συζητήθηκαν και μια σειρά από άλλα θέματα που αφορούν την αρμοδιότητά του, όπως αυτά που αφορούν τις αδειοδοτήσεις χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου που αντιμετωπίζουν γραφειοκρατικού τύπου δυσκολίες, αλλά και για τις επιχορηγήσεις από πλευράς του Υπουργείου εγκεκριμένων και ενεργών αθλητικών Συλλόγων του Δήμου, για την επίλυση των οποίων όχι μόνον υπέδειξε τον τρόπο αλλά δεσμεύθηκε και για την συνδρομή των υπηρεσιών του Υπουργείου.

Αμέσως μετά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο, ο κ.Ανδριανός συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο και τα δημοτικά στελέχη, επισκέφθηκε το κλειστό γυμναστήριο του Αγ.Πέτρου και το συνεδριακό κέντρο του Ευρωπού ενώ παράλληλα επισκέφθηκε τον Αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Ευρωπού, όπου ξεναγήθηκε από την αρχαιολόγο της ΙΣΤ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Θεσσαλονίκης κ.Θωμαή Σαββοπούλου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.