Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Έναρξη λειτουργίας τμημάτων δημοτικού ωδείου στη Γουμένισσα

Γνωστοποιούμε στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ότι κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της Αντιδημάρχου Γουμένισσας Κας Παλάνη Μαρίας και συνεργασίας της με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Παιονίας και το Δημοτικό Ωδείο Παιονίας, λειτουργούν πλέον και στη Γουμένισσα τμήματα του Δημοτικού Ωδείου.
Συγκεκριμένα λειτουργούν:

Α) στους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου τα τμήματα ΠΙΑΝΟΥ, ΑΡΜΟΝΙΟΥ, ΚΙΘΑΡΑΣ, ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ, ΘΕΩΡΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΣΟΛΦΕΖ και ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Β) σε χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γουμένισσας το τμήμα ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

Η Αντιδήμαρχος έχει αναλάβει προσωπικά την επιμέλεια των χώρων και σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση θα παρέχουν την απαιτούμενη υλικοτεχνική υποδομή, ενώ το Δημοτικό Ωδείο θα έχει την ευθύνη της παροχής δασκάλων, της εκπόνησης προγραμμάτων και της επίβλεψης ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Πρόκειται για μια σημαντική προσφορά για τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής, που πλέον μπορεί να συμμετάσχει στα τμήματα που λειτουργούν στον τόπο του.

Σκοπός δε της διοίκησης είναι η λειτουργία και άλλων τμημάτων από τη νέα διδακτική περίοδο, με απώτερο στόχο τη δημιουργία κανονικού παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου Παιονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.