Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ενημέρωσαν Κινέζους αστυνομικούς για θέματα τρομοκρατίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες (13.01.2014) εκπαιδευτική επίσκεψη, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης στους Θρακομακεδόνες, τριάντα έξι (36) Ανώτατων Αξιωματικών της Στρατιωτικής Αστυνομίας της Λαϊκής Δημοκρατίας Κίνας, όπου ενημερώθηκαν σε θέματα τρομοκρατίας.
Η εκπαιδευτική επίσκεψη υλοποιήθηκε με μέριμνα της Αστυνομικής Ακαδημίας, ενώ κατά τη διάρκειά της παρουσιάστηκαν θέματα που σχετίζονται με την εσωτερική και τη διεθνή τρομοκρατία, καθώς και θέματα εκπαίδευσης στον τομέα αυτό.

Τα θέματα παρουσιάστηκαν από εξειδικευμένα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και του Τμήματος CEPOL της Αστυνομικής Ακαδημίας, ενώ έγινε ενημέρωση στις διαδικασίες που ακολουθούνται κατά περίπτωση και στην ανάπτυξη συνεργασιών με άλλα Κράτη στους τομείς αυτούς.

Στην επίσκεψη παρέστησαν ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας Υποστράτηγος Ευάγγελος Βενέτης, οι Διοικητές των Σχολών Αξιωματικών, Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης και Εθνικής Ασφάλειας, καθώς και Αξιωματικοί της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Στην τελετή λήξης της εκπαιδευτικής επίσκεψης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας αντάλλαξε με τον επικεφαλής της αποστολής Υποστράτηγο Sun Hong, εθιμοτυπικά δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.