Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ανατροπή της ανατροπής... και από τον Παράδεισο στην Κόλαση για τον Εύαθλο Μακεδόνες Πολυκάστρου

Με καθυστέρηση μιας ώρας (εξαιτίας διεξαγωγής αγώνα βόλεϊ) ξεκίνησε στην πόλη της Έδεσσας, το Σάββατο 04 Ιανουαρίου 2014, ο Β’ γύρος (12η αγωνιστική) του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α’ κατηγ. Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. μεταξύ των δύο καλαθοσφαιρικών Σωματείων του νομού μας, Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ.
Η ομάδα της Έδεσσας πήρε το προβάδισμα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, αιφνιδιάζοντας την ομάδα του Πολυκάστρου, τελειώνοντας το α΄10λεπτο με σκορ 24 – 14!!!

Στο β΄ και γ΄ 10λεπτο τα πράγματα ισορρόπησαν με την ομάδα του Πολυκάστρου να αφυπνίζεται και να καταφέρνει να τελειώσει το Α’ ημίχρονο υπολειπόμενη 5 π. της γηπεδούχου ομάδας.

Με τον ίδιο ρυθμό ανάκαμψης συνεχίστηκε και το Β’ ημίχρονο, όπου στο τέλος του γ’ 10λέπτου βρήκε τον ΕΥΑΘΛΟ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ να προηγείται για πρώτη φορά με 42 – 45.

Το τελευταίο 10λεπτο της κανονικής διάρκειας του αγώνα επιφύλαξε στους 200 και πλέον φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας ανεπανάληπτες συγκινήσεις. Συγκεκριμένα 10" πριν από την λήξη και ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα προηγείται με 47 – 52 δέχεται καλάθι δίποντο και στην επαναφορά οι παίχτες της δίνουν λάθος την μπάλα σε αντίπαλο παίχτη ο οποίος ευστοχεί στο σουτ και ταυτόχρονα κερδίζει καθαρό φάουλ που ισοδυναμούσε με μια εύστοχη βολή από την γραμμή των ελεύθερων βολών και … την ισοφάριση του αγώνα σε 52 – 52!

Έτσι οδηγήθηκε το ματς στην παράταση με την ψυχολογία των παιχτών της γηπεδούχου στα ύψη σε αντίθεση με την απογοήτευση των παιχτών του Πολυκάστρου, διαγράφοντας έτσι την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα και αποκτώντας συγκάτοικους στην «πρώτη» θέση τόσο την ομάδα του ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ όσο και του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ Νάουσας.

Χαρακτηριστικό του δ΄10λεπτου είναι ότι ο ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ δέχθηκε 10 π. από τους οποίους τους 5 π. δέκα δευτερόλεπτα πριν το τέλος και άλλους 5π. στο τελευταία 10 δευτερόλεπτα!!!!

Τελικό σκορ 52 – 52 [ημίχρονο 34 – 29]

Αποτέλεσμα Παράτασης 63 – 59

Τα δεκάλεπτα : 24 – 14, 10 – 15, 8 – 16 & 10 – 7. Παράταση : 11 – 7

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Ακριτίδης Γεώργιος) : Ημερίδης Χαράλαμπος (23 π./2 τρίποντα), Πολυχρονίδης Τάσος (6 π./2 τρίποντα), Κούτουλας Κων/νος (9 π./1 τρίποντο), Πούλος Παναγιώτης (13 π.), Γκαντίδης Μιχάλης (συμμετοχή), Κουλούκης Σπύρος (συμμετοχή), Παπαδόπουλος Γεώργιος (8 π.), Σιώπκας Δημήτρης (συμμετοχή), Καραστογιάννης Ηλίας, Τσιτουρούδης Παναγιώτης, Ζεμπεκίδης Παναγιώτης.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Παπαδόπουλος Θεόφιλος & Μητώνας Γεώργιος (Καλοί)

Επόμενη αγωνιστική : ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ – Α.Ο.Κ. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (11/01/2014 και Ω/18:00’) Κλειστό Γυμναστήριο Πολυκάστρου.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ site http://www.ekaskem.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.