Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Γεωργαντάς: «Είμαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα της επίσκεψης Ανδριανού στο Κιλκίς»

Ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς μετά την επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού και τις ανακοινώσεις στις οποίες προέβη σε σειρά ανοιχτών θεμάτων του νομού, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Εκφράζω την ικανοποίησή μου για τις δεσμευτικές δηλώσεις στις οποίες προέβη ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός για τα έργα που παραμένουν ημιτελή επί χρόνια στο ν. Κιλκίς. Ήταν μια επίσκεψη που συνέβαλε στην εμπέδωση της αξιοπιστίας της Πολιτείας με την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της απέναντι στη αθλούμενη νεολαία του νομού μας.

Ο κ. Ανδριανός με την εξαγγελθείσα απόφαση ολοκλήρωσης των έργων στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς (εξασφαλίστηκαν τα υπολειπόμενα 535.000 ευρώ) και την επιβεβαίωση ένταξης του κλειστού κολυμβητηρίου στην 1η ομάδα των έργων που θα κατασκευαστούν μέσω των Συμπράξεων του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα, ικανοποιεί τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις που είχαν οι πολίτες του νομού.

Πέραν αυτών ιδιαίτερα γόνιμη υπήρξε η επίσκεψη και επιθεώρηση του κ. Ανδριανού στο ημιτελές έργο του κλειστού γυμναστηρίου του Αγίου Πέτρου. Ο κ. Ανδριανός εξέφρασε την δυσάρεστη έκπληξή του για το γεγονός ότι ένα έργο τόσο χρήσιμο σε μιας περιοχή που σφύζει από ζωή και νιάτα, δεν αποδίδεται προς χρήση παρότι έχει εκτελεστεί κατά 80%. 

Και χωρίς να αποτελεί επίσημη κυβερνητική δέσμευση, δήλωσε ενώπιον εμού και παραγόντων του νομού ότι θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για την εξασφάλιση της αναγκαίας πίστωσης ώστε να ολοκληρωθεί το έργο. 

Τέλος, με την επίσκεψή και ξενάγησή του σε έργα πολιτισμού (αρχαιολογικός χώρος Ευρωπού, συνεδριακό κέντρο Ευρωπού) αναμένουμε ότι θα συμβάλλει θετικά στην χρηματοδότησή του, δοθείσης και τις ειδικής ευαισθησίας στο τομέα αυτό λόγω και της υψηλής επιστημονικής του κατάρτισης στην Αρχαιολογία. 

Ελπίζουμε λοιπόν σε περισσότερα από όσα εξήγγειλε επίσημα και θα παρακολουθούμε στενά την έμπρακτη υλοποίηση των δεσμεύσεων του στα έργα αθλητικής υποδομής στο Κιλκίς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.