Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ευχαριστήρια Συλλόγου ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κιλκίς

1. Ο Σύλλογος  τα παιδιά και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ΚΔΕΚ Δήμου ΚΙΛΚΙΣ ευχαριστούν θερμά, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Διποτάμου ΟΥΛ ΕΝΤΑΜΑΝ για την προσφορά των 400 ευρώ, τους ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΙΛΚΙΣ (ΣΥΝΑΠΑΝΤΕΜΑ) για την προσφορά των 300 ευρώ, τον Αθλητικό Όμιλο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ για την προσφορά των 200 ευρώ, στο Σύλλογο ΚΔΑΠ – ΜΕΑ για τις ανάγκες των ωφελουμένων του Κέντρου.
2.Ο Σύλλογος, τα παιδιά και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ΚΔΕΚ Δήμου ΚΙΛΚΙΣ ευχαριστούν θερμά, την ΓΕΩΡΓΙΑ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ για την προσφορά διαφόρων ειδών (πετσέτες χεριών, προσώπου, κουζίνας,) στο Σύλλογο ΚΔΑΠ – ΜΕΑ για τις ανάγκες των ωφελουμένων του Κέντρου.

3.Ο Σύλλογος, τα παιδιά και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης ΚΔΕΚ Δήμου ΚΙΛΚΙΣ ευχαριστούν θερμά, τον ΜΠΕΖΑΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ αρτοποιεία ¨Ο ΓΙΩΡΓΟΣ¨ για την συνεχή προσφορά ειδών αρτοποιείου στο Σύλλογο ΚΔΑΠ – ΜΕΑ για το Πρωϊνό των ωφελουμένων του Κέντρου.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.