Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης: Κιλκίς ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας εύρεσης ωφελουμένων

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, ενεργώντας ως Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με αναπηρίες που παρέχει υπηρεσίες ημερήσιας φροντίδας και παραμονής σε άτομα με κινητικές αναπηρίες, ή με αισθητηριακές αναπηρίες, ή με νοητική υστέρηση, ή με πολλαπλές αναπηρίες, ή με διαφορετικού είδους αναπηρία, ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας εύρεσης ωφελουμένων. Οι παραπάνω υπηρεσίες αφορούν στην παραμονή / αναψυχή τους, στην απασχόλησή τους, σε εκπαίδευση στην αυτοεξυπηρέτηση, σε εργοθεραπείες, σε ατομική ή και ομαδική άσκηση. Παρέχονται δωρεάν υπό την προϋπόθεση κάλυψης των νοσηλείων από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ή άλλο ασφαλιστικό φορέα. Επισημαίνεται ότι, στο πλαίσιο της παρούσας, δεν παρέχονται υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης, αποθεραπείας – αποκατάστασης – ημερήσιας νοσηλείας και ιατρικής αποκατάστασης.

Για την επιλογή των άμεσα ωφελουμένων στους οποίους θα παρέχονται από το Κέντρο υπηρεσίες, θα λαμβάνονται συνδυαστικά υπόψη οι παρακάτω παράμετροι:

Β1. Κριτήρια επιλογής των έμμεσα ωφελούμενων ατόμων: - Οικογενειακό εισόδημα, με προτεραιότητα από το χαμηλότερο εισόδημα στο υψηλότερο.
- Οικογενειακή Κατάσταση
- Εργασιακή Κατάσταση

Β2. Κριτήρια επιλογής των εξαρτώμενων μελών (άμεσα ωφελουμένων):· Εισόδημα, με προτεραιότητα από το χαμηλότερο εισόδημα στο υψηλότερο.

Για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής απαιτείται η υποβολή αίτησης (η οποία παρέχεται από την υπηρεσία) από τους έμμεσα ωφελούμενους. Η αίτηση συνοδεύεται από απαραίτητα δικαιολογητικά, για τη συγκέντρωση μορίων, που καλύπτουν τα κριτήρια μοριοδότησης. Αμέσως μετά την μοριοδότηση των ενδιαφερομένων, θα καταρτιστεί πίνακας κατάταξης προκειμένου να καλυφθούν οι δέκα (10) διαθέσιμες θέσεις ενώ οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι θα θεωρηθούν επιλαχόντες σε περίπτωση δημιουργίας επιπλέον κενών θέσεων.

Για την αναλυτική πρόσκληση, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, περαιτέρω πληροφορίες κτλ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.kkskilkis.gr ή να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, 21ης Ιουνίου 36, Τ.Κ. 61100 Κιλκίς, τηλ 2341020733. Πληροφορίες: Γεωργία Κυρλαγκίτση

Υποβολή αιτήσεων έως την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 14:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.