Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Εγκρίθηκε η παράταση της προθεσμίας περαιώσεως των έργων στο στάδιο Κιλκίς

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς αμέσως μετά την προ ημερών επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού προέβη σε δήλωση – χαιρετισμό εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα, τονίζοντας ιδιαίτερα πως «…ήταν μια επίσκεψη που συνέβαλε στην εμπέδωση της αξιοπιστίας της Πολιτείας με την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της απέναντι στη αθλούμενη νεολαία του νομού μας»
Ακριβώς αυτήν την αξιοπιστία της Πολιτείας εξυπηρετεί, πέραν της αυτονόητης προσφοράς προς την αθλούμενη νεολαία του Κιλκίς, η απόφαση του κ. Ανδριανού, αμέσως μετά την επάνοδό του στην Αθήνα, στις 14 Ιανουαρίου για την «Έγκριση παράτασης της προθεσμίας περαιώσεως του έργου «Ε.Σ. Κιλκίς: Συντήρηση και αναβάθμιση των υφιστάμενων κερκίδων αναδόχου κοιν/ξίας «ΣΤΙΒΟΣ Α.Ε.Τ.Ε.Β.Ε.»»

Στην απόφαση αναφέρονται τα εξής: Εγκρίνουμε τη χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαιώσεως (με αναθεώρηση) του έργου: «Ε.Σ. Κιλκίς: Συντήρηση και αναβάθμιση των υφιστάμενων κερκίδων αναδόχου εταιρείας «ΣΤΙΒΟΣ Α.Ε.Τ.Ε. Β.Ε.» κατά 235 ημερολογιακές ημέρες από την επανέναρξη των εργασιών, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 8α. του άρθρου 48 του ν. 3669/08, επειδή η καθυστέρηση τμήματος του έργου δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του αναδόχου»
Υπενθυμίζουμε ότι η χρηματοδότηση των υπολειπόμενων εργασιών για την ολοκλήρωση του έργου είναι εξασφαλισμένη και ανέρχεται σε 535.000 ευρώ.

Ο βουλευτής Γ. Γεωργαντάς μαζί με την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση του Υφυπουργού Αθλητισμού, εκφράζει την αισιοδοξία του ότι και τα υπόλοιπα ημιτελή έργα αθλητικής υποδομής στο νομό θα βρουν το δρόμο της ολοκλήρωσης – απόδοσής τους στη νεολαία του τόπου μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.