Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς τον Δεκέμβριο του 2013

Ο μήνας Δεκέμβριος ήταν πολύ ενεργητικός μήνας για το «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης» και τα Άτομα με Αναπηρία που απασχολούνται εκεί αφού σε όλη τη διάρκειά του τα άτομα αυτά ήταν πρωταγωνιστές διάφορων δρώμενων. Για άλλη μία φορά ένας από τους βασικούς στόχους και τις αρχές της δομής, η ένταξη των ατόμων αυτών στην κοινότητα επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό. Η συμμετοχή μας στις δραστηριότητες του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Π. Γυναικόκαστρου καθώς και η οργάνωση αλλά και υλοποίηση δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου χωριού που διοργάνωσε ο Δήμος Κιλκίς, αποτέλεσαν σημαντικές ενέργειες δραστηριοποίησης στην τοπική κοινωνία. 

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης υποδέχθηκε 700 περίπου παιδιά στο σπιτάκι των κατασκευών προμηθεύοντας τα παιδιά αυτά με κεραμικές κατασκευές που δημιούργησαν τα Άτομα με Αναπηρία στο εργαστήριο κεραμικής και κηροποιΐας και σε αυτό της χειροτεχνίας και διακόσμησης της δομής. 

Αξιόλογες κατασκευές και δημιουργήματα των παιδιών στόλισαν το σπιτάκι του Bazzar στην Πλατεία Ειρήνης και αποτέλεσαν ένα μικρό εκθετήριο για το κοινό το οποίο με μεγάλη μας χαρά, μας υποδέχθηκε, μας τίμησε και μας αγκάλιασε. 

Το κλείσιμο της χρονιάς περιελάμβανε χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου σεβασμιότατο κ. Εμμανουήλ, στο Δημαρχείο Κιλκίς καθώς και στον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς κ. Γκουντενούδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.