Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2013 από την Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η δράση «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα | Xmassmiles».Η Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης για συλλόγους πολυτέκνων οικογενειών σε 40 νομούς σε όλη την Ελλάδα. Συνολικά, η πανελλαδική πρωτοβουλία συγκέντρωσε 8.700 είδη ρουχισμού, 13.000 συσκευασίες τροφίμων, 1.050 συσκευασίες φαρμάκων και 1.110 παιχνίδια.
Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς συμμετείχε διοργανώνοντας δύο δράσεις ώστε να συλλέξει αγαθά και από τους δύο δήμους του νομού μας. Έτσι βρεθήκαμε την παραμονή των Χριστουγέννων στην Αξιούπολη, στη πλατεία Ελευθερίας και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου στο Κιλκίς. Τις δύο αυτές ημέρες συλλέξαμε ρούχα, τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια τα οποία και παραδώσαμε στο σύλλογο πολυτέκνων Ν. Κιλκίς.

Η συμμετοχή του κόσμου τη φετινή χρονιά ήταν η μεγαλύτερη που έχει υπάρξει στα τέσσερα τελευταία χρόνια που λαμβάνουν χώρα τα “Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα”. Για τον λόγο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνανθρώπους μας και κυρίως τους μικρούς μας φίλους που με χαμόγελο ήρθαν στα τραπεζάκια της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς και αφού πήραν ένα συμβολικό δωράκι από εμάς, προσέφεραν με τη σειρά τους διάφορα αγαθά για τις πολύτεκνες οικογένειες. Δεσμευόμαστε ότι μέσω των κοινωνικών μας δράσεων θα συνεχίσουμε να στέλνουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.