Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Στάση εργασίας στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2013

Υπογράφει ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Κιλκίς - Παιονίας 
"Στα πλαίσια της ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που προκήρυξε η ΠΟΕ ΟΤΑ για την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2013 από τις 11.00 το πρωί μέχρι τη λήξη του πρωινού ωραρίου,
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ -Τους εργαζόμενους του Δήμου Κιλκίς στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς στο Κιλκίς την 12.00 το μεσημέρι .
-Τους εργαζόμενους του Δήμου Παιονίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο στις 12.00 το μεσημέρι.


Η κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πραγματοποιείται την ημέρα και ώρα που σύσσωμο το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. (και τα 35 μέλη) θα δικάζεται για δεύτερη φορά για τις κινητοποιήσεις του κλάδου τον Οκτώβριο του 2011 ενάντια στις περικοπές των αποδοχών και των μέτρων εξόντωσης που επιβάλλουν κυβέρνηση και τρόικα. Η σε βάρος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας κατηγορία είναι… «ρύπανση του περιβάλλοντος».

Είναι προφανές πώς η παραπομπή σύσσωμου του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σε δεύτερη δίκη (η πρώτη είχε στις αρχές Σεπτεμβρίου) εντάσσεται στο πλαίσιο της τρομοκράτησης των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της ποινικής δίωξης των εκπροσώπων τους που αντιστέκονται ενωτικά στα μνημόνια και αγωνίζονται για την ανατροπή της πολιτική εξόντωσης του Ελληνικού λαού που επιβάλλει η συγκυβέρνηση.

Η δε χρονική συγκυρία της παραπομπής στη Δικαιοσύνη με αστείες κατηγορίες δεν είναι επίσης τυχαία. Γίνεται σε μία κρίσιμη περίοδο που η μνημονιακή συγκυβέρνηση προετοιμάζει την χαριστική βολή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση βγάζοντας σε διαθεσιμότητα-απόλυση ακόμη 6.000-8.000 εργαζόμενους, διαλύοντας δομές και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προωθώντας το στρατηγικό της στόχο που είναι η πλήρης παράδοση τους στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση λέμε όχι στην τρομοκρατία και την ποινικοποίηση των αγώνων μας. Δεν μας φοβίζουν και δεν μας τρομοκρατούν οι παραπομπές σε δίκες. Θα αγωνιστούμε μαζικά και ενωτικά για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση και στόχο έχει και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Θα δώσουμε όλοι το παρόν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 στις 12.00 το μεσημέρι , την ώρα που θα γίνεται η δίκη του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.