Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Κάηκε κεραμοσκεπή στην Αξιούπολη

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 16:15 σε κατοικία της Δημοτικής Κοινότητας Αξιούπολης του Δήμου Παιονίας.

Νέες σύγχρονες υπηρεσίες εξυπηρέτησης αγροτών από τον ΕΛΓΑ

Με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους αγρότες αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ), θέτει σε λειτουργία ολοκληρωμένο σύστημα παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης αγροτών από την Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014.

Αστυνομικές δράσεις κατά του παραεμπορίου και της επαιτείας για την εορταστική περίοδο

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, έχει απευθύνει σε όλες τις αστυνομικές Υπηρεσίες ειδικότερες εντολές και κατευθύνσεις για διαρκή επαγρύπνηση, αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση, καθώς και ενισχυμένη ανάπτυξη όλων των δράσεων τάξης και ασφάλειας, στο σύνολο της χώρας.

Μήνυμα ΚΚΕ για τη Νέα Χρονιά

"Το ΚΚΕ απευθύνεται με αισιοδοξία στους εργαζόμενους και τη νεολαία της χώρας μας και τους καλεί να κάνουν το 2014 έτος λαϊκής αγωνιστικής ανάτασης. Παρά τις δυσκολίες και τα τρομοκρατικά διλήμματα όσων θέλουν το λαό στη γωνία, σε ρόλο παθητικού παρατηρητή, το ΚΚΕ θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να γίνει ένα αποφασιστικό βήμα στην ανασύνταξη του εργατικού-λαϊκού κινήματος, την οργάνωση της αντίστασης στους χώρους δουλειάς, την ενίσχυση της Λαϊκής Συμμαχίας της εργατικής τάξης, με τους αγρότες και επαγγελματίες, τη νεολαία και τις γυναίκες. Να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Μήνυμα Σαμαρά για τη Νέα Χρονιά

"Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, 
Με τη νέα χρονιά θέλω να απευθυνθώ σε όλους σας προσωπικά, να σας ευχηθώ και να σας ευχαριστήσω. 
Ξέρω ότι ως κοινωνία περάσαμε δύσκολα.
Όμως, αφήσαμε τα δυσκολότερα πίσω μας. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό…
Κι ακόμα, αποφύγαμε τα χειρότερα. Κι αυτό είναι το πιο σημαντικό…

"Άποροι συμπολίτες μας ξεπερνούν τα όρια της σιτοδείας ακόμα και της ... αξιοπρέπειας"

Υπογράφει το Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς
"Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων νομού Κιλκίς υλοποιώντας σκέψεις και προτάσεις μελών του εν όψει και των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους και λαμβάνοντας υπ' όψιν και τις άσχημες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας προέβη στην συγκέντρωση τροφίμων απευθύνοντας σχετικό μήνυμα στα μέλη του.

Από το πολύ πρόσφατο παρελθόν της «κεντροαριστεράς»

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η εφημερίδα: Πριν δύο χρόνια η αθηναϊκή εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ «άνοιξε», όπως σημείωνε η σύνταξή της (Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011), και συνέχιζε «έναν μεγάλο, ανοικτό διάλογο για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και, ευρύτερα της Κεντροαριστεράς».

Ευχές από την NOTESIS


Ο χειροσφαιρικός Γ.Α.Σ. Κιλκίς ευχαριστεί τον Γ. Γεωργαντά

Η διοίκηση του Τμήματος Χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ. Κιλκίς θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Βουλευτή του Νομού Κιλκίς κ. Γεώργιο Γεωργαντά για την αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή που παρείχε κατά τη διάρκεια του 2013 στην Ανδρική Ομάδα του Συλλόγου μας. Αυτού του είδους η στάση από θεσμικούς παράγοντες του τόπου μας αποτελεί για εμάς πηγή άντλησης δύναμης για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για την προβολή του τόπου μας και την επίτευξη αγωνιστικών διακρίσεων.

Ο χειροσφαιρικός Γ.Α.Σ. Κιλκίς ευχαριστεί το Επιμελητήριο Κιλκίς

Η διοίκηση του Τμήματος Χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ. Κιλκίς θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλο Τονικίδη καθώς και ολόκληρο το Δ.Σ. Του Επιμελητηρίου για την συνεχή και ουσιαστική στήριξη και αρωγή που παρείχαν κατά τη διάρκεια του 2013 στην Ανδρική Ομάδα του Συλλόγου μας. Αυτού του είδους η στάση από θεσμικούς φορείς του τόπου μας αποτελεί για εμάς έμπρακτη απόδειξη ότι υπάρχουν και άλλες δυνάμεις που συμμερίζονται την αγωνία μας για την προβολή του τόπου μας και την επίτευξη αγωνιστικών διακρίσεων.

Ευχαριστίες και ευχές από το χειροσφαιρικό Γ.Α.Σ.Κιλκίς.

Η διοίκηση του Τμήματος Χειροσφαίρισης του Γ.Α.Σ. Κιλκίς, οι αθλητές , οι προπονητές και τα στελέχη της Ανδρικής Ομάδας του Συλλόγου μας θα ήθελαν να εκφράσουν τις βαθύτατες και θερμές ευχαριστίες τους προς το φίλαθλο κοινό, τους επαγγελματίες και επιχειρηματίες και τους θεσμικούς φορείς και παράγοντες του Κιλκίς που στήριξαν την προσπάθεια μας για προβολή του τόπου μας και για επίτευξη αγωνιστικών διακρίσεων κατά τη διάρκεια του 2013. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Υγεία και Ευτυχία για το Νέο Έτος και ελπίζουμε το 2014 να είναι περισσότεροι οι άνθρωποι που θα βρεθούν δίπλα στην Ομάδα μας ώστε να της δώσουμε όλοι μαζί την ώθηση που απαιτείται και να τιμήσουμε την προσπάθεια των αθλητών μας.


O νεολογισμός του 2013: O εκτσογλανισμός της κοινωνίας!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών

Tα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ "Καλλιεργούν το υπόστρωμα του… εκτσογλανισμού της ελληνικής κοινωνίας". Αυτά υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Ε. Βενιζέλος λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Θεοφανείων 2014, Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου

Από σήμερα τρέχει πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 2.000 ανέργους νέους

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοινώνει την έναρξη υλοποίησης προγράμματος προώθησης στην απασχόληση μέσω της οικονομικής ενίσχυσης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, 2.000 ανέργων νέων ηλικίας έως 35 ετών, με το διακριτικό τίτλο «Επιχειρηματικότητα νέων με έμφαση στην καινοτομία».

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στην "Εδέμ" στο Μαυρονέρι Κιλκίς


Συνεδριάζει σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013, στις 12:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: