Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

«Ζήτημα ζωής ή θανάτου για τις ΜμΕ η αναστολή των πλειστηριασμών με συγκεκριμένη ρύθμιση»

Η ΕΣΕΕ, εκφράζοντας την αγωνία των μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών που έχουν πληγεί από την κρίση, απέστειλε επιστολή προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, ζητώντας την διατήρηση της αναστολής των πλειστηριασμών για οφειλές που δεν ξεπερνούν τα 200.000 €.

Κλιμακώνονται τα μέτρα ασφάλειας και αστυνόμευσης σε όλη τη χώρα για την εορταστική περίοδο

Οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας εντατικοποιούν τις δράσεις τους με την κλιμάκωση των προγραμμάτων ασφάλειας και αστυνόμευσης, σε όλη τη χώρα, ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αυξημένες απαιτήσεις της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Εντυπωσιακό το Χριστουγεννιάτικο Bazzaar του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazzaar του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης, λειτουργήσει όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στους χώρους του φορέα μας επί της οδού Μιλτιάδου 1(παραπλεύρως του κεντρικού μας κτιρίου) κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 23 Δεκεμβρίου 2013 και ώρες από 08.00 έως 16.00.

Χρόνια πολλά από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς


Ερώτηση ΚΚΕ για τις ελλείψεις εκπαιδευτικών στο 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, στην ΕΠΑΣ και στο ΕΠΑΛ Αξιούπολης της Π.Ε. Κιλκίς

"Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με το νόμο 4186/13 κατάργησε μια σειρά τομείς και ειδικότητες από τα ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ, θέτοντας σε διαθεσιμότητα χιλιάδες εκπαιδευτικούς και στερώντας από χιλιάδες παιδιά το δικαίωμα να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στους συγκεκριμένους τομείς.

Χριστουγεννιάτικο γλέντι στη Φύσκα Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος και ο Αθλητικός Σύλλογος Ηρακλής Φύσκας Κιλκίς, σας προσκαλούν στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο γλέντι την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 9 το βράδυ στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 33χρονο για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη χθες (17.12.2013) το πρωί, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός 33 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω χιονιού και παγετού, 18 Δεκεμβρίου 2013

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονοπτώσεων και παγετών
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α. Δ. ΠΕΛΛΑΣ
Επ.Ο. Άρνισσας - Βόρρας, από 9ο χλμ. έως Χ/Κ Βόρρας

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν λαθρεμπόρους τσιγάρων στη Θεσσαλονίκη

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς πέτυχαν χθες (17.12.2013) το πρωί τη σύλληψη μίας υπηκόου Αλβανίας 43 ετών και δύο ημεδαπών 57 και 58 ετών (άνδρας και γυναίκα αντίστοιχα), για λαθρεμπορία τσιγάρων.

Ύμνοι Χριστουγέννων στην Μητρόπολη Κιλκίς

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 6 μ.μ. εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί από Ιεροψάλτες της πόλεως και της Μητροπόλεως μας Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, ενόψει της μεγάλης Δεσποτικής εορτής της Γεννήσεως του Χριστού μας, με ύμνους των Χριστουγέννων. Την χορωδία θα διευθύνει ο πρωτοψάλτης του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς διδάσκαλος κ. Σάββας Ηλιάδης.
Η συμμετοχή όλων μας θα είναι ιδιαίτερη χαρά και ευλογία και θα μας προετοιμάσει για τις Άγιες αυτές Ημέρες.

Με τον Π.Α.Ο.Κ για τη τρίτη θέση, ο χειροσφαιρικός Γ.Α.Σ.Κιλκίς

Την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. θα βρει στο δρόμο του ο χειροσφαιρικός Γ.Α.Σ.Κιλκίς για την 10η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Η σημασία του αγώνα μεγάλη, καθώς με νίκη η ομάδα της πόλης μας θα προσπεράσει τους Θεσσαλονικείς στη βαθμολογία και θα μπει για τα καλά στο παιχνίδι της ευρωπαϊκής εξόδου από τη τρίτη θέση της βαθμολογίας. Σημαντική αναμένεται η βοήθεια των φιλάθλων που στηρίζουν σε κάθε εντός έδρας αγώνα τις προσπάθειες των αθλητών για τη κατάκτηση της νίκης. Διαιτητές του παιχνιδιού που θα ξεκινήσει σήμερα στις 6 το απόγευμα στο νέο Δ.Α.Κ. είναι οι κύριοι Θεοδοσίου και Χαρίτσος με παρατηρητή τον κύριο Βλάχο.