Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ίδρυση νέου συλλόγου τριτέκνων στην πόλη του Κιλκίς

Υπογράφει ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου
"Μετά από επικοινωνία της κ. Μανιουρά που είχε εκ νέου την ιδέα ίδρυσης και υλοποίησης ενός Συλλόγου Τριτέκνων στην πόλη του Κιλκίς, με το Δ.Σ και τον κ. Κολιώνη Χρήστο Πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου μας κοινοποιήθηκε η ίδρυση και λειτουργία του νεοσύστατου Συλλόγου Τριτέκνων στη πόλη του Κιλκίς.

"Το καλάθι της βοήθειας" στον Ευρωπό Παιονίας


Η Μαγεία των Χριστουγέννων έρχεται στη Βιβλιοθήκη Κιλκίς!

Στις 20 και 23 Δεκεμβρίου η Βιβλιοθήκη Κιλκίς διοργανώνει διήμερο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για τους μικρούς της φίλους. Ελάτε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων!

Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι:


Αποτελέσματα των σημερινών εκλογών της ΕΛΜΕ Κιλκίς

To ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς πραγματοποίησε την ετήσια εκλογοαπολογιστική του συνέλευση και τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την Τετάρτη 17/12/2013 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Δράμα οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού

Υπογράφει το Δ.Σ. του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων»
"Σας ενημερώνουμε ότι το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Δεκεμβρίου 2013 τα μέλη του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» μαζί με τις συζύγους τους πραγματοποίησαν 2ήμερη εκδρομή σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Δράμα.

Ακούστε την Παρασκευή τους μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς, οι οποίοι συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Σύμπραξης Σχολείων COMENIUS με θέμα “Gastronomy as an Educational Resource”, θα μεταδώσουν διαδικτυακά την πρώτη τους εκπομπή ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μαζί με τις ευχές τους για πρόοδο, ειρήνη και αγάπη θα μιλήσουν για την Ελληνική παράδοση αυτών των ημερών και θα τραγουδήσουν τα κάλαντα. Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί μέσω του European Scool Radio και οι ακροατές μπορούν να παρακολουθήσουν την εκπομπή των μαθητών την Παρασκευή 20-12-2013 και ώρα 12.00 στον ιστότοπο http://esradio.mysch.gr.

«Ψυχοσεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών και εφήβων. Ξεπερνώντας τα ταμπού στην οικογένεια»

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίστηκε ο κύκλος των επιμορφωτικών εισηγήσεων από το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κιλκίς, με εισηγήτρια την Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπεύτρια (M.Sc.) Έλλη Φρεγγίδου, την Κυριακή 15/12 και ώρα 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς. H εισήγηση που πραγματοποιήθηκε είχε θέμα: «Ψυχοσεξουαλική διαπαιδαγώγηση παιδιών και εφήβων. Ξεπερνώντας τα ταμπού στην οικογένεια».

Το ενδιαφέρον του κοινού κρατήθηκε αμείωτο σε όλη τη διάρκεια της παρουσίασης. Η κα Φρεγγίδου αναφέρθηκε αναλυτικά στο θέμα της σεξουαλικότητας των παιδιών και των εφήβων, καθώς και στη σεξουαλική τους ανάπτυξη σε όλα τα στάδια της ζωής τους. 

Η πρώτη προπόνηση με τον νέο προπονητή του Κιλκισιακού, Γιάννη Ζαπρόπουλο

Την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές είχε σήμερα ο νέος προπονητής του Κιλκισιακού Γιάννης Ζαπρόπουλος. Μετά τη καθιερωμένη ομιλία ξεκίνησε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου. Αύριο Τετάρτη η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο Παλιό Γυναικόκαστρο. Πλην του τιμωρημένου Δημήτρη Καρυπίδη ο Κιλκισιακός δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για το παιχνίδι της Κυριακής.

Μηνιαία Δραστηριότητα της Ελληνικής Αστυνομίας τον Νοέμβριο 2013

Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων, ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.
Κατά τη διάρκεια του μηνός Νοεμβρίου 2013, από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, σε όλη την επικράτεια, συνελήφθησαν συνολικά 10.560 άτομα, έναντι 12.502 τον Οκτώβριο.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Παράταση συνταξιοδοτικού δικαιώματος λόγω αναπηρίας από τα ΚΕΠΑ

Με τροπολογία που θα κατατεθεί σήμερα από τον υπουργό Εργασίας, Κοι­νωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση, δίνεται παράταση του δικαιώματος συνταξιοδότησης λόγω αναπηρίας μέχρι το τέλος Φεβρου­αρίου 2014, εφόσον εκκρεμεί ιατρική κρίση στις υγειονομικές επιτροπές των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.).

ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ΑΕ: Συνάντηση ορθοπεδικών χειρουργών της Κύπρου

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από την ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ΑΕ η 8η ετήσια συνάντηση με τους κορυφαίους ορθοπεδικούς χειρουργούς της Κύπρου.

Παρουσίαση του προγράμματος LEADER στο Επιμελητήριο Κιλκίς


Το Επιμελητήριο Κιλκίς και η Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε. διοργανώνουν ημερίδα παρουσίασης του προγράμματος LEADER (Λίντερ) στο πλαίσιο της 3ης προκήρυξής του, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, στην αίθουσα συνεδρίων «Βασίλης Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου Κιλκίς, στις 6 μ.μ.

Παρίστανε την μητέρα 6χρονου καρκινοπαθούς και εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες

Συνελήφθη χθες (31.08.2013) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, μία ημεδαπή 27 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρες απάτης.

Από σήμερα το βράδυ η καταβολή του συνόλου της δόσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου

Μετά την εξασφάλιση των αναγκαίων πιστώσεων για την εξόφληση της υπόλοιπης τμηματικής δόσης για την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου που είχαν ανακοινώσει πρόσφατα οι συναρμόδιοι Υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Μαυραγάνης, το ΥπΑΑΤ ανακοινώνει ότι θα αρχίσει από σήμερα το βράδυ, Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, η διαδικασία πίστωσης των χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων του υπολοίπου ποσού της επιστροφής του ΕΦΚ Πετρελαίου 2013. Το συνολικό ποσό πληρωμής ανέρχεται σε περίπου 23 εκατ. ευρώ και αφορά 455.567 δικαιούχους.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Υπογράφει το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
"Σας προσκαλούμε στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00 το απόγευμα στην αυλή της Εκκλησίας.

Στη Βέροια ταξίδεψαν οι Συνταξιούχοι Δημόσιοι Υπάλληλοι ν. Κιλκίς

"Στην τελευταία εξόρμηση του Συλλόγου μας στις 28-11-2013 στην ημερήσια εκδρομή μας επισκεφτήκαμε το μουσείο της Βεργίνας με τους τάφους του Φιλίππου που ανακάλυψε η αρχαιολογική σκαπάνη του Μανόλη Ανδρόνικου – την Παναγία Σουμελά στις πλαγιές του όρους Βερμίου που αποτελεί το κέντρο του Ποντιακού Ελληνισμού και όχι μόνο- το βήμα του Αποστόλου Παύλου στην Βέροια – Την Αραπίτσα (τόπο μαρτυρίου) στην Νάουσα και τον Άγιο Νικόλαο με τα πολλά νερά και πλατάνια όπου φάγαμε, υπό τους ήχους όπως πάντα του ακορντεόν του Σταύρου Ελευθεριάδη συνοδευόμενος στο τραγούδι από τα μέλη μας.

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της εφημερίδας "Τα νέα του Κιλκίς"


Για να διαβάσετε την εφημερίδα πατήστε ΕΔΩ

Στο συρτάρι του Ρουπακιώτη έμεινε η μήνυση του Τέρενς Κουίκ εναντίον της Τρόικας

Απίστευτη εξέλιξη είχε η πορεία της μήνυσης κατά των τροϊκανών Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ, που κατέθεσε ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, προσωπικά στον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, τον Ιανουάριο 2013, προκειμένου να αποσταλεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, πρωτοκολλώντας, ταυτόχρονα, για ενημέρωση και μόνο, αντίγραφο της μήνυσης στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

To γυμναστήριο Kinesis-Gym Kilkis συμμετείχε στους επαγγελματικούς αγώνες Max Pain

Στους επαγγελματικούς αγώνες Max Pain συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα του Κinesis-Gym, το Σάββατο 7/12 στη Θεσσαλονίκη. Οι αθλητές που αγωνίστηκαν ήταν ο εκπαιδευτής του γυμναστηρίου Γιαννακίδης Αντώνης, που αγωνίστηκε στο grappling και ο αγώνας του έληξε ισόπαλος και ο Καρακασίδης Γιώργος, που αγωνίστηκε σε έναν αγώνα grappling τον οποίο και κέρδισε και σε έναν αγώνα kick boxing K1 στον οποίο έχασε στα σημεία στον 4ο γύρο, τον γύρο της παράτασης.

5ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Την τιμητική του είχε το μέλι του Κιλκίς στο 5ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 7-8 Δεκεμβρίου 2013, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Στη μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση του κλάδου δυναμικό παρόν έδωσε το Επιμελητήριο Κιλκίς, το οποίο ανέλαβε την προβολή του μελιού των τοπικών παραγωγών του νομού. 

Η νέα δομή της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς

Υπογράφει η  Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
"Μετά τις εκλογές για την ανάδειξη των προέδρων των νομαρχιακών επιτροπών και την επανεκλογή του Θανάση Τατάρογλου στη θέση του προέδρου της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για τα δημοτικά τοπικά συμβούλια της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας.

Ανακοινώνει την Παρασκευή ο Τονικίδης την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του δημάρχου Κιλκίς

"Σας προσκαλώ να παραβρεθείτε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 5:30 μμ στο καφέ ΜΠΛΟΚΟ (αρχή 21ης Ιουνίου) όπου θα ανακοινωθεί η υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του δημάρχου Κιλκίς."

Με εκτίμηση
O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς
Παύλος Σπ. Τονικίδης

Χρισγουγεννιάτικη γιορτή στο Βαπτιστή Κιλκίς


Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες λόγω χιονιού και παγετού

Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονοπτώσεων και παγετών
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΑ. Δ. ΠΕΛΛΑΣΕπ.Ο. Άρνισσας - Βόρρας, από 9ο χλμ. έως Χ/Κ Βόρρας
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΑ. Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣΕπ.Ο. Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 28ο χλμ.
Α. Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣΕπ.Ο. Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 30ο χλμ.
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Α. Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Επ.Ο. Αμφίκλειας – Παρνασσού, από 12ο χλμ. έως Χ/Κ.

Ευχαριστήριο Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου του Ι.Ν. Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Πολιούχων του Κιλκίς

"Με την παρούσα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας για την συνεχή, άμεση, πρόθυμη και πολυτιμότατη προσφορά του στο Ενοριακό μας Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν. Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Κιλκίς.

Τονικίδης προς Στουρνάρα: "Καταργείστε το "πόθεν έσχες" φορολογουμένων, για τη συμμετοχής τους σε αύξηση κεφαλαίου επιχειρήσεων"

Υπογράφει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης
"Κύριε Υπουργέ,
Σε συνέχεια ν.4172/2013-ΦΕΚ/Α’ 167, άρθρο 32, εδαφ. β & άρθρο 72, παρ.1 με το οποίο τίθεται σε ισχύ από 01-01-2014 η απόδειξη ως "πόθεν έσχες" χρηματικών ποσών που κάθε Έλληνας φορολογούμενος καθώς και των εξαρτώμενων μελών αυτού καταβάλλει ως συμμετοχή σε Αύξηση Κεφαλαίου σε επιχειρήσεις οποιασδήποτε Νομικής Μορφής (επιχειρήσεων που λειτουργούν ατομικώς ή με τη μορφή ομόρρυθμης ή ετερόρρυθμης ή ανώνυμης εταιρείας ή περιορισμένης ευθύνης εταιρείας ή ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας ή κοινωνίας ή κοινοπραξίας ή αστικής εταιρείας), έχουμε να παρατηρήσουμε τα κατωτέρω: