Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας που προήλθε από τις εκλογές της 13ης Νοεμβρίου 2013 συνήλθε σε σώμα όπως παρακάτω:

Η Γ' Λυκείου του ΕΠΑΛ Αξιούπολης χορεύει με τους "Ακυβέρνητους"


Εκδηλώσεις Χριστουγέννων στη Γουμένισσα


22 Ιουλίου 2013 Αποφράδα μέρα – Διαθεσιμότητα, Διαγραφή, «Απόλυση»

Υπογράφει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

O tempora, o mores !
Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013. Η μέρα που σημάδεψε την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση. Δημοσιεύεται σε ΦΕΚ ο Ν. 4172/2013 με τον οποίο Ο Υπουργός Παιδείας έβγαλε σε διαθεσιμότητα 2.500 Εκπαιδευτικούς 49 Τεχνικών Ειδικοτήτων, για την «…αναβάθμιση της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης…» και στα πλαίσια της «…ορθολογικής διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού…».

Νέα Δημοτική Κίνηση από την "Πρωτοβουλία Πολιτών Παιονίας" την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στη Γουμένισσα

"Σας προσκαλούμε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, ώρα 11:00 πμ., στο Κέντρο Νεότητας Γουμένισσας, στην τρίτη ανοιχτή συνέλευση στα πλαίσια της ιδρυτικής διαδικασίας, που πραγματοποιούμε στις «πρωτεύουσες» των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Παιονίας.

Τσάκωσαν στους Ευζώνους Κιλκίς 42χρονο διακινητή λαθρομεταναστών

Συνελήφθη χθες (06.12.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, ένας ημεδαπός 42 ετών, που διευκόλυνε την έξοδο δύο μη νόμιμων μεταναστών από την ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας.

Τατάρογλου συγχαίρει Πέτρογλου

"Συγχαρητήρια στον ΟΝΝΕΔίτη Τριαντάφυλλο Πέτρογλου ο οποίος εκλέχθηκε στη θέση του Πρόεδρου της νομαρχιακής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς. Είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεται ένας νέος σε αυτή τη θέση. Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη στους ΟΝΝΕΔίτες που εκλέχτηκαν ως υπεύθυνοι και αναπληρωτές υπεύθυνοι των θεματικών τομέων της ΝΟ.Δ.Ε. Κιλκίς.

Ο παλαίμαχος παίκτης του Κιλκισιακού Θεόδωρος Παπαδόπουλος μιλά στη Γνώμη

Σκοτώθηκε 52χρονος οδηγός φορτηγού σε σιδηροδρομική διάβαση

Στις 06.12.2013 το απόγευμα, σε ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση στο 76ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας (ύψος Μαυροβούνιου), σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ σιδηροδρομικής αμαξοστοιχίας που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός και Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό ενός 19χρονου που επέβαινε στο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Έπιασαν 58χρονο Σέρβο για ναρκωτικά στους Ευζώνους Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (06.12.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας υπήκοος Σερβίας ηλικίας 58 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Δελτίο καιρικών φαινομένων, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Α΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ – ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ


Α. Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ

1. Διάβαση ποταμού Λίσσου (περιοχή Αγ. Μαρίνας Ιμέρου).
2. Διάβαση ποταμού Κομψάτου (περιοχή Μωσαϊκού).
- Στα ανωτέρω σημεία τοποθετήθηκαν κώνοι και απαγορευτικές πινακίδες σήμανσης, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

Για την κοινωφελή επιχείρηση του δήμου Κιλκίς, μιλά στη Γνώμη ο Νίκος Αβραμίδης

Ομιλία Ειρήνης Αγαθοπούλου στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2014

Στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2014, η βουλευτής Ειρήνη Αγαθοπούλου άνοιξε την ομιλία της τονίζοντας ότι «έχουμε περικοπές που αγγίζουν τα 3 δις. στα 3 Υπουργεία που είναι υπεύθυνα για τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής στη χώρα μας, Υγείας, Παιδείας και Εργασίας». Εστιάζοντας στο πεδίο του φαρμάκου ανέφερε απευθυνόμενη στην κυβέρνηση: «Αποφασίσατε, μετά από εντολή της τρόικας, ότι η δημόσια φαρμακευτική δαπάνη πρέπει να ισούται με το 1% του σημερινού, συρρικνωμένου ΑΕΠ της χώρας, πράγμα που δε συμβαίνει σε καμία άλλη αναπτυγμένη χώρα του κόσμου».

Ανάκληση του προϊόντος «Διαφανής μεμβράνη περιτυλίγματος SANTORA"

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας των τροφίμων για τον έλεγχο των υλικών και αντικειμένων που προορίζονται να έρθουν σε επαφή με τα τρόφιμα και σε συνεργασία με τη Δ' Χημική Υπηρεσία Αθηνών του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος «Διαφανής μεμβράνη περιτυλίγματος», η οποία μετρήθηκε να έχει ολική μετανάστευση ανώτερη του επιτρεπόμενου ορίου για τη χρήση της σε επαφή με μαργαρίνη, βούτυρο και προϊόντα ζαχαροπλαστικής σε μορφή πάστας με λιπαρές ουσίες στην επιφάνεια.

Οι οροθετικοί της Βόρειας Ελλάδας στο έλεος του Υπουργείου Υγείας

Υπογράφει η HOMOphonia – Thessaloniki Pride
"Σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες των οροθετικών σε αντιρετροϊκά φάρμακα, λόγω της μειωμένης χρηματοδότησης από το κράτος (η χρηματοδότηση μειώθηκε το 2013 κατά 36%). Εξαιτίας της πλήρους έλλειψης φαρμάκων εκτίθενται σε θανάσιμο κίνδυνο 1200 οροθετικοί από την Κέρκυρα μέχρι και την Ανατολική Μακεδονία...