Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Δράσεις Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Ομιλία – Απογευματινό τσάι
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς σας προσκαλεί στην απογευματινή του εκδήλωση την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 6 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Λυκείου Ελληνίδων, Μητροπόλεως 11. Θα έχουμε την τιμή και τη χαρά να μας μιλήσει ο Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Θεοδωρίδης με θέμα «Ορθοδοξία και οικογένεια». Σας καλούμε να συμμετέχετε στην συγκεκριμένη εκδήλωση και με αφορμή το θέμα της ομιλίας να προχωρήσουμε σε μία, σίγουρα, ενδιαφέρουσα συζήτηση. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στουρνάρας: "Δεν τα βρήκαμε. Δεν τα βρήκαμε."

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ιωάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:
Δημοσιογράφος: Σας προβληματίζει καθόλου αυτή η απόφαση των δανειστών να αναβάλλουν κατά μία εβδομάδα, τουλάχιστον, την άφιξή τους στην Αθήνα;

Διαγωνισμός για την ανάδειξη του Έλληνα "Καλύτερου Νέου Αγρότη"




Με σύνθημα «στήριξε κι ΕΣΥ την ελληνική γεωργία», η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών διοργανώνει διαγωνισμό για την ανάδειξη του Έλληνα "Καλύτερου Νέου Αγρότη". Ο νικητής θα συμμετάσχει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό για την ανάδειξη του "Καλύτερου Νέου Αγρότη" που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στις 29 Ιανουαρίου 2014.

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας για αύριο Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 στον κόμβο της Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων εργασιών για την υλοποίηση του ανισόπεδου οδικού κόμβου Κ-16, στο ύψος της Λαχαναγοράς από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Κ.Μ., θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για αύριο Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013:

"Στέλνουν μουχλιασμένα τρόφιμα σε απόρους δικαιούχους"

Ερώτηση του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. Τέρενς Κουίκ  προς τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων Α. Τσαυτάρη
"Πού είναι ο Εισαγγελέας κ. Υπουργέ; Να πιάσει απ' τ' αυτί όλους εκείνους που έστειλαν και παρέδωσαν μουχλιασμένα τρόφιμα στους φορείς της Ξάνθης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων;

Οι αγώνες ετών του ευρωπαϊκού αναπηρικού κινήματος δικαιώνονται!

Οι ευρωβουλευτές της Επιτροπής Εσωτερικής Αγοράς του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ψηφίζοντας με 30 ψήφους υπέρ και 3 κατά, υπερψήφισαν την πρόταση του εισηγητή, ελληνικής καταγωγής Γερμανού ευρωβουλευτή, Γιώργου Χατζημαρκάκη την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου για την Οδηγία για την Προσβασιμότητα των Ιστοσελίδων του Δημοσίου Τομέα.

Φιλανθρωπική εκδήλωση από τον Σύλλογο Γυναικών Παιονίας "Ευκράντη"


Τι λέει ο Γεωργαντάς για την «Ποινικοποίηση της άρνησης της Γενοκτονίας Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού»

Με αφορμή την κατάθεση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο Βουλευτής του Ν. Κιλκίς προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Οι συντονισμένες προσπάθειες των 40 περίπου Συναδέλφων-Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για το «Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο» απέδωσαν καρπούς. Με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο σύμφωνα με το άρθρο 2, ποινικοποιούνταν η άρνηση των γενοκτονιών, που έχουν αναγνωριστεί από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, ενώ δεν υπήρχε συγκεκριμένη αναφορά στις γενοκτονίες που έχουν αναγνωριστεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Πολύπλευρη εικαστική έκθεση για τα 100 χρόνια του Κιλκίς: “Κιλκίς: χθες, σήμερα, αύριο...”

Με την πολύπλευρη εικαστική έκθεση “Κιλκίς: χθες, σήμερα, αύριο...” στην οποία θα συμμετέχουν καλλιτέχνες που έλκουν την καταγωγή τους από το Κιλκίς ή που έχουν ζήσει ή συνδέσει τη ζωή τους με τον τόπο μας, θα κλείσει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εορτασμού για τη συμπλήρωση 100 χρόνων ελεύθερου Κιλκίς, ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία “ΤΕΧΝΗ”.

Συνάντηση Λαπόρδα με τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ.Μιχάλη Παπαδόπουλο είχε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, στο δημαρχείο του Πολυκάστρου, ο δήμαρχος Αθανάσιος Λαπόρδας παρουσία του βουλευτού Ν. Κιλκίς κ. Γιώργου Γεωργαντά.

«Δεν περισσεύει κανείς»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου το μη κερδοσκοπικό σωματείο Σώμα Φίλων ΑμεΑ «Δράση για το Κάτι Άλλο » και ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός “You in Europe”, ενώνουν τις δυνάμεις τους. προκειμένου να στήσουν μια μεγάλη γιορτή για τη διαφορετικότητα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Παραστατίδης: "Δεν γνωρίζετε τη σημασία της λέξης "Αδυνατώ""

Ο Βουλευτής και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «ΑΝ. ΕΞ. και ΔΗΜ. ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ», ως γενικός εισηγητής στην Επιτροπή Κοινωνικών Ασφαλίσεων για το θέμα των Ασφαλιστικών Ταμείων, τοποθετήθηκε ως εξής: 
"Δεν έχετε αντιληφθεί ίσως, πως με τόσους φόρους, με τόσες περικοπές και με τόσες άλλες επιβαρύνσεις οι μικρομεσαίες οικογενειακές επιχειρήσεις, δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, όσους εισπρακτικούς μηχανισμούς και αν δημιουργήσετε, όσα πρόστιμα και να επιβάλλετε. Όχι γιατί δεν θέλουν ή το κάνουν από αντίδραση αλλά γιατί δεν μπορούν, αδυνατούν. Γνωρίζετε την σημασία της λέξης «Αδυνατώ»; Πιστεύω πως ΟΧΙ. Αν την γνωρίζατε δεν θα προχωρούσατε σ’ αυτές τις λογικές, εκτός και αν στόχος σας είναι να τους υποχρεώσετε να κλείσουν όλοι.

Εκδήλωση Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς


Με απόλυτη επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα του κέντρου “Καλύβα”, έγινε η συνεστίαση του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς.

Σκοτώθηκε 26χρονος σε τροχαίο

Στις 28.11.2013 το βράδυ, στο 38ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός και Ι.Χ. φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 26χρονου οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό του 36χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών Πέλλας.

Δευτεροπαντρεμένοι, αλλά έπαιρναν σύνταξη χηρείας

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνιάστηκαν άλλες τρεις περιπτώσεις ατόμων, που ιδιοποιούνταν παράνομα από το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, επί σειρά ετών, συντάξεις χηρείας (εξαιτίας θανάτου των συζύγων τους), αν και είχαν συνάψει δεύτερο γάμο.

Ο Άθλος Κιλκίς, στο Διεθνές Πρωτάθλημα και Πανελλήνιο Κύπελλο Kick boxing

Την Κυριακή 24 Νοέμβριου 2013 πραγματοποιήθηκε Διεθνές Πρωτάθλημα και Πανελλήνιο Κύπελλο Kick boxing σε όλα τα στυλ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης πρωτάθλημα KICK BOXING που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών.

Το μέλλον των δομών υγείας στο νομό Κιλκίς

Υπογράφει το Σωματείο Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς
Το Δ. Σ του Σωματείου Εργαζομένων στο Γεν. Νοσοκομείο Κιλκίς εκφράζει την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση του, στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Ν. Κ.Υ. Γουμένισσας και δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι στη συστηματική υποβάθμιση των δομών Υγείας του νομού μας.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς, Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ζητείται Πωλητής-τρια / Ταμίας (ημιαπασχόληση) από το LIDL Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ